Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak het u gemakkelijk met de hulp van een douane expediteur

Wilt u goederen transporteren van of naar het buitenland? Dan komt daar best wat bij kijken. Welke documenten heeft u nodig? Kent u de regels van het specifieke land waarvan u importeert of waar u naartoe exporteert? Een douane expediteur die weet wat hij doet, neemt u veel uit handen. Dat kan onder meer door de juiste software te gebruiken. Hemetex B.V. is gebaseerd in Rotterdam en maakt gebruik van veel automatiseringen. Daardoor hoeft u niet lang te wachten op de benodigde documenten voor uw transport. Zij zorgen er ook voor dat u altijd uw vracht en de ontwikkelingen hiervan kunt volgen. Zij zijn een onafhankelijke partij en zoeken altijd de meest voordelige aanbieder voor uw goederentransport.

Zoveel mogelijk geautomatiseerde processen

Hemetex B.V. maakt hier gebruik van. Op deze manier kunnen deze processen zo soepel en snel mogelijk verlopen, zonder fouten. Daar komt bij dat het aangifteproces voor goederen in Nederland volledig geautomatiseerd is. U heeft dus sowieso speciale software nodig om überhaupt aangifte te kunnen doen. Als u naar andere landen exporteert, gelden echter weer andere regels. Welke dit zijn, verschilt per land. Het is dan ook logisch dat u soms niet meer weet waar u moet kijken. Een bedrijf als Hemetex B.V. biedt u dan uitkomst. Zij nemen u veel werk uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw corebusiness. U krijgt van hen ook een e-mail als uw goederen zijn vrijgegeven. U weet waar u aan toe bent en hoever het proces gevorderd is.

Geen ruimte voor opslag?

Gaat u goederen transporteren? Dan is het vaak ook sprake van (tijdelijke) opslag. Heeft u daar zelf geen ruimte voor of is het te kort dag om een degelijke opslag te realiseren? De douane expediteur van Hemetex B.V. kan ook zorgen voor opslag van goederen. Zij bieden vrijwel alles onder een dak aan. Ze plannen en voeren het hele traject van deur-tot-deur uit.

https://hemetex.nl/