Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau gezocht

Bij ons op kantoor is er een incassobureau incasso advocaten gezocht per direct. We zijn een bedrijf voor woning inrichting en zijn gevestigd in Arnhem. Wij bestaan al wat meer jaren en zijn heel blij met onze klanten. Klanten zijn tevreden met ons en dat maakt ons blij. Afgelopen maanden hebben wij met een paar nieuwe klanten gewerkt. De meeste hadden ook best grote bestellingen bij ons. Na dat wij alles besteld en afgeleverd hebben werden de laatste bedragen van de facturen niet betaald. In het verleden hadden wij ook te maken met klanten die niet betaalde, maar hebben dat zelf kunnen oplossen met paar herinneringen en telefonisch contacten. Dat is ook wat wij dit keer hebben geprobeerd. Helaas werkte dat niet en hebben wij alleen tijd verloren, wat niets hebt opgeleverd. 

Incassobureau in schakelen

Het is een grote stap voor een bedrijf om incassobureau in te schakelen, maar op een gegeven moment moet dat wel gebeuren. Zo zijn wij ook op zoek gegaan naar een incasso bureau. Op internet hebben wij incasso advocaten van Loon gevonden. Een bedrijf die een advocaten en incasso medewerkers heeft en dus effectiever werkt dat een gewone incassobureau. Ze hebben 89% slagingspercentage, waar zij heel trots op zijn en wij heel blij! De reviews waren ook heel goed.

Ons bedrijf heeft besloten om samen te werken met deze incasso bureau en hopen op een goede resultaat. Ze hebben met ons probleem gelijk aan de slag gegaan en alle moeite voor gedaan om ons geld bij debiteuren te verzamelen.

Wij zijn echt tevreden met incasso advocaten van Loon. Snel en top service, goede samenwerking en al snel zichtbaar resultaat. Incassoadvocaten.nl is een aanrader voor uw bedrijf bij problemen met klanten die niet betalen.

Voor meer informatie :

Gerelateerde artikelen

Een huis te koop in Hongarije van je dromen

Gemakkelijk en snel Arbodiensten vergelijken!

Sluit eenvoudig online uw bedrijfsautoverzekering af