Een brandschoon pand? De reguliere schoonmaak van Hofkens HIG maakt het mogelijk

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG heeft lang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij opleveren. Want voor onze medewerkers is geen schoonmaakklus te veel.

Zoekt u schoonmaakonderhoud in Tilburg of Den Bosch?

Wilt u uw schoonmaakonderhoud graag uitbesteden? Om wat voor reden dan ook? Overweeg dan eens Hofkens HIG. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Onze medewerkers weten dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers. Daarom zorgen zij ook voor een brand schone werkomgeving.

Industriële reiniging

Wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Nou, denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie : https://www.ikwilikzoek.nl/