Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist in benodigdheden voor grondverzet in Noord-Holland

Voor het verrichten van grondverzet in regio Noord-Holland bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bij het juiste bedrijf. Dit verhuurbedrijf heeft een ruim assortiment aan machines en daarbij behorende uitrustingsstukken voor een graafmachine. De machines zijn betrouwbaar en geavanceerd, waardoor u gemakkelijk puin en grond kunt verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Gebruik de machines van dit bedrijf en huur ze door contact op te nemen.

Een uitgebreide dienstverlening door heel Nederland

Indien u zich bezighoudt met grondverzet in de bouw, weet u vast dat daar hoogwaardige machines voor nodig zijn. In het machinepark van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. staan diverse machines en kranen. Deze verschillen van 1 ton tot meer dan 40 ton. Daarnaast hebben sommige kranen een lengte van 18 meter. Er zijn diverse soorten machines te huur. Voorbeelden hiervan zijn minikranen, shovels en mobiele kranen. U kunt zelf bepalen wat voor machines u nodig heeft voor de werkzaamheden. De medewerkers van het bedrijf staan altijd voor u klaar en verlenen diverse diensten. Naast het verhuren van de machines zelf en de uitrustingsstukken voor een graafmachine, houden ze zich ook bezig met andere diensten. Denk hierbij aan het verzorgen van dieplader transport en de verkoop van overdrukfilters. Wanneer u dus niet in de mogelijkheid bent om de machines zelf te vervoeren, schakelt u direct hun hulp in. Ze regelen het transport zowel voor hun eigen machines als voor machines van derden. Bekijk de machines en hun dienstverlening op www.niekkonijn.nl en vraag een offerte aan voor de gewenste machines.

Kies voor hoogwaardige dienstverlening

Schakel de hulp in van een bedrijf gespecialiseerd in grondverzet in regio Noord-Holland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bent u bij het juiste bedrijf om machines en uitrustingsstukken voor een graafmachine te huren. De specialisten geven u graag advies over de machines in het assortiment. Aarzel dus niet om deskundig advies aan te vragen.