Ik wil
Image default
Zakelijk

RH stoelen voor een gezonde werkhouding

RH Logic is een bekend merk op het gebied van ergonomische bureaustoelen. De RH stoelen zijn ontworpen om uw lichaam te ondersteunen en te zorgen voor een gezonde werkhouding. De stoelen zijn voorzien van verschillende verstelbare functies, zoals een verstelbare zithoogte, rugleuning, armleuningen en lendensteun. Dit helpt om rug- en nekklachten te voorkomen en zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken gedurende lange periodes. 

RH Logic stoelen met ademende rugleuning 

Een van de kenmerken van RH Logic stoelen is de ademende rugleuning. De rugleuning is gemaakt van een speciaal ontworpen gaas dat zorgt voor een goede luchtcirculatie. Dit voorkomt transpiratie en vermindert het risico op rugklachten. Het zorgt voor een aangenaam klimaat in uw rug.

 Duurzaamheid van RH 

De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Dit maakt het een investering op de lange termijn die zichzelf terugverdient. Bovendien is het frame van de stoelen gemaakt van gerecycled aluminium, waardoor de stoelen ook milieuvriendelijk zijn. De stoelen zijn refurbished modellen, waardoor u tevens bijdraagt aan een circulaire economie. 

Kies voor comfort 

Als u op zoek bent naar een bureaustoel die uw lichaam ondersteunt en zorgt voor een gezonde werkhouding, dan zijn stoelen van RH Logic de perfecte keuze. Met verstelbare functies, een ademende rugleuning en duurzame materialen bieden deze stoelen het beste op het gebied van ergonomie en comfort. Investeer in uw gezondheid en productiviteit door te kiezen voor een RH bureaustoel. Uw lichaam zal u dankbaar zijn en u zult zich beter en productiever voelen gedurende uw werkdag.

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/RH-Logic-400-zwarte-stoffering-zwart-voetkruis