Ik wil
Image default
Zakelijk

Nieuwe kalender kopen voor 2022? Hier moet je op letten!

Onlangs dat we veel online doen zie je kalenders nog overal voorbij komen. Op kantoor, thuis of op de sportvereniging. Overal wordt tegenwoordig nog wel een kalender gebruikt. Wil je kalenders voor 2022 kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Deze punten worden verder in dit artikel besproken.

Zelf maken of bestellen

Ten eerste kan je er voor kiezen om een kalender zelf te maken, bijvoorbeeld via Microsoft Word, maar je kan ook gewoon online bestellen of in de winkel de kalenders kopen. Een kalender zelf maken kan je ook door verschillende programma’s die online zijn te vinden. Tevens kan je er voor kiezen om een kalender te maken bij een partij en deze dan te laten drukken. Met deze dienst kan je zelf een kalender samenstellen en drukt de partij dit voor een schappelijke prijs. Ook kan je hier grotere aantallen bestellen. Je kan maandkalenders, jaarkalenders of weekkalenders drukken met persoonlijke foto’s of een mooi logo bijvoorbeeld.

Ophangen of neerzetten

Naast het zelf samenstellen en bestellen van je kalenders is het ook belangrijk om te weten waar je de kalender wilt plaatsen. Zo kan je kiezen voor de standaard hangende kalenders. Deze kalenders kan je in grote en kleine vormen komen, en deze geven doormiddel van een haakje de mogelijkheid om deze kalenders makkelijk op te hangen. Verder kan je er ook voor kiezen om een staande kalender aan te schaffen. Je kan dan bijvoorbeeld denke n aan bureaukalenders en budgetkalenders. Dit zijn voor kalenders die ideaal zijn voor bedrijven. Bedrijven kunnen deze met een logo aanschaffen en mooi plaatsen in de wachtkamers, vergaderkamers of op de werkplekken van de werknemers.

Welke soort kalender kies je?

Net zijn er al een aantal kalenders besproken, maar welke is nu de perfecte kalender voor jou. Nu is er een groot aanbod in kalenders en kan je dus ook veel soorten krijgen. Nu heb je de standaard weekkalenders en maandkalenders. Dit zijn de kalenders die je het meest ziet bij de mensen. Dit komt omdat deze eenvoudig zijn op te hangen, en deze kalenders nemen niet veel ruimte in beslag. Nu kan je ook grotere overzichten krijgen en dan zijn 3-maands en 4-maandkalender een ideale optie. Deze kalenders zijn wel een stuk groter en nemen dus een grote plek in op de plek waar je deze gaat ophangen. Dit kan dus ook veel invloed hebben op de uitstraling van de omgeving. Deze grotere kalenders zorgen er wel voor dat je makkelijk in één oogopslag kan zien wat de planning is voor de komende periode. Als laatste heb je ook de fotokalenders. Dit zijn kalenders met persoonlijke of gemaakte foto’s. Dit kan een leuke uitstraling geven, en je kan deze makkelijk zelf samenstellen.