Ik wil
Image default
Zakelijk

Filterhuizen

Filterhuizen voor uiteenlopende industrieën

Er zijn zeer waarschijnlijk meer industriebedrijven die een bepaalde soort filterhuizen nodig hebben, dan bedrijven die dit niet nodig hebben. Iedereen die ook maar een beetje afweet van een industrie, weet dat er in de vele processen die plaatsvinden ook afvalstoffen vrijkomen. Daarnaast wordt er ook veel vuilnis geproduceerd bij productieprocessen en veel fabrieken hebben zich in meer dan een product gespecialiseerd. Voor deze fabrieken geldt dus dat zij meerdere soorten productieprocessen moeten doorgaan, en zij zullen daarom zeker filterhuizen nodig hebben om de verschillende grondstoffen en materialen niet door elkaar te laten lopen. Voor iedere industrie geldt dat veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn van groot belang zijn. Filterhuizen helpen een bedrijf bij het regelen van deze zaken. Het kan zeer gevaarlijk zijn als bepaalde grondstoffen of materialen met elkaar mixen, dus is het in de eerste plaats altijd belangrijk dat machines en apparaten gefilterd worden. Er zijn veel verschillende bedrijven te vinden die zulke filterhuizen aan hun klanten aanbieden, maar als u voor echte kwaliteit, veiligheid en zekerheid wilt gaan, is Techno Filter zonder twijfel het juiste bedrijf voor u. Is uw onderneming dus geïnteresseerd in het aanschaffen van nieuwe filterhuizen, dan kunt u bij Techno Filter zeker terecht. Zij zijn op vele markten thuis en kunnen daarom ook voor zeer uiteenlopende industrieën van betekenis zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de:

  • voedingsmiddelen- en drankindustrie
  • verf, inkt en coatings industrie
  • chemische industrie
  • farmaceutische industrie
  • clean rooms
  • automotive

U kunt aan dit gevarieerde lijstje al meteen zien dat deze onderneming voor vele afnemers van producten behulpzaam kan zijn. Dit filterbedrijf levert filterhuizen voor vele bekende en belangrijke industrieën. Als uw interesse is gewekt voor de producten van deze onderneming dan kunt u hier verder lezen en op de website verdere informatie vinden. Als u er dan vrij zeker van bent dat u hier uw producten wilt kopen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

De verschillende mogelijkheden van filterhuizen

Techno Filter biedt filterhuizen aan voor een uiteenlopende groep van bedrijven en de artikelen zijn bruikbaar voor veel verschillende soorten toepassingen. In eerste instantie kunnen klanten kiezen uit vloeistof filterhuizen en gas- en persluchtfilterhuizen. Deze twee verschillende categorieën bestaan beide uit producten van hoge kwaliteit en zij zijn op allerlei manieren toepasbaar voor productieprocessen. Vloeistoffilters kunnen zo bijvoorbeeld bestaan uit filterelementen voor bacteriën, filterelementen voor deeltjes en vervangende elementen voor vloeistoffiltratie. Tegen bacteriën kunnen bijvoorbeeld geplisseerde filterkaarsen en filterschijven gebruikt worden. Deze bestaan uit verschillende materialen en kunnen gebruikt worden voor onder andere het verwijderen van bacteriën. De filterkaarsen zijn zeer uiteenlopend inzetbaar in allerlei industrieën zoals de farmaceutische, chemische, elektronische en drankenindustrie. Daarnaast kunnen er ook gevalideerde kaarsenfilters besteld worden voor kritische toepassingen. De vloeistoffilters worden door verschillende fabrikanten geleverd en zijn ook handig voor het verwijderen van deeltjes. Persluchtfiltratie wordt verdeeld in bacteriefilterelementen voor perslucht en atmosferische lucht en andere gassen. Ook hiervoor kunnen kaarsenfilters gebruikt worden voor het afscheiden van oliedeeltjes en damp. Verder kunt u in deze categorie ook kiezen voor vervangende filterelementen voor perslucht en vacuüm toepassingen. Ten slotte is er in de gas- en luchtcategorie ook nog de keuze uit koel- en adsorptiedrogers voor het verlagen van het vochtgehalte van lucht en andere gassen en apparatuur voor medisch beademen. Deze twee categorieën kunnen handig en overzichtelijk ondergebracht worden in de verschillende filterhuizen. Deze filterhuizen zijn vanzelfsprekend van zeer hoge kwaliteit en zij voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitseisen van de Europese Unie. Daarnaast worden filterhuizen in verschillende materialen en uitvoeringen geleverd. Zo zou u kunnen kiezen uit kunststof of RVS filterhuizen. Voor klant specifieke eisen of voor gevaarlijke toepassingen worden ook speciale filterhuizen ontworpen en geproduceerd. Hier, maar ook op de website van Techno Filter kunt u lezen waarom deze producent uitermate geschikt is voor u.

Waarom u voor Techno Filter zou kiezen

De redenen om filterhuizen bij Techno Filter aan te schaffen kunt u hier lezen en uiteraard zijn deze ook terug te vinden op de website van het filterbedrijf. Deze onderneming wordt wel “het filterbedrijf” genoemd, omdat het zich gespecialiseerd heeft in Micro Filtratie. Dit betekent dat zij zich speciaal focussen op een bepaald type filterhuizen, waardoor zij precies weten wat het best is voor uw industrie en voor uw bedrijf. De filterhuizen worden hier met passie en met grote inspanning en toewijding ontworpen en geproduceerd. Met meer dan 30 jaar ervaring weet deze onderneming ook als geen ander hoe zij het best filterhuizen en andere producten kunnen ontwerpen en produceren. U kunt er ook op vertrouwen dat er slechts A-merken aangeboden en geleverd worden. Als u hiervoor kiest, gaat u dus echt voor kwaliteit en zekerheid. Ook over de service en de productondersteuning zult u zeker tevreden zijn. Daarnaast zorgt het Techno Filter private label assortiment voor het complete pakket voor veel uiteenlopende industrieën. Deze filteronderneming staat bekend om de kwaliteit en veiligheid van de vele producten. En zelfs de prijzen zijn zeer voordelig, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit van de artikelen. De reden dat dit filterbedrijf zo onafhankelijk en flexibel is, is het feit dat het uitgebreide programma met meerdere producten is ondergebracht bij diverse filterproducenten. Klanten zullen hier dan ook altijd optimale keuze hebben uit uitstekende producten met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Welke soorten filterhuizen u ook nodig zou mogen hebben, hier kunt u niet verkeerd zitten. Ook voor vragen en meer informatie kunt u altijd terecht bij een van de ervaren en behulpzame medewerkers.

Voor meer informatie : http://www.technofilter.eu/nl-NL/filterhuizen