Ik wil
Image default
Woningen

Vliegenhorren voor elk kozijn!

Ben jij opzoek naar horren voor de ramen? Neem dan een kijkje op deze website. Jij wilt toch ook je raam open kunnen zetten zonder dat er vuil of insecten binnen komen? De keuze kan best lastig zijn, want welke hor past nou bij welk raam.  

De voordelen van raamhorren. 

Het wordt ook wel eens vliegenhorren raam of muggengaas raam genoemd. Het grootste voordeel is dat je de insecten buiten kunt houden! Zo heb je ’s nachts een goede nachtrust en hoef je niet achter de muggen aan te gaan. Door de horren kun je ook de ramen tegen elkaar open zetten, zo kun je jouw huis goed ventileren. Dit is natuurlijk goed voor de gezondheid en de ongewenste geuren verlaten het huis. Heb je last van hooikoorts? Dan is dit ook een ideale oplossing. Je kunt er namelijk voor kiezen om pollengaas te gebruiken, hierdoor komen de pollen niet het huis in en heb jij minder last van hooikoorts.  

Welke type hor je moet hebben hangt er vanaf wat voor kozijn je hebt, en hoe je raam open gaat. Maar je moet ook kijken naar je eigen behoeftes en wensen, je moet er zelf tenslotte tevreden mee zijn. Alle horren worden op maat gemaakt, dus hoef je nooit bang te zijn dat het niet gaat passen.  

Alle horren worden ook geleverd met inmeet- en montage instructies, zo wordt het voor jou wat makkelijker om het te plaatsen. Weet je nu zelf niet welke type het beste bij jou kozijnen past? Neem gerust contact op met het bedrijf, het team helpt je graag. 

https://handigehorren.nl/c/raamhorren/