Haal een klassiek interieur direct af bij het servicepunt van de specialist

Bij de aanschaf van een nieuw, klassiek interieur is de kans groot dat u niet zelf in de gelegenheid bent om uw aankoop af te halen. Gelukkig heeft de specialist als Star Stijlmeubelen de perfecte oplossing voor u. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Combineer eetkamertafels met stoelen en creëer eenvoudig een klassiek interieur

Gaat u voor een losse tafel en aparte stoelen of wordt het toch een volledige inrichting? Het kan allemaal bij de specialist in meubelen, Star Stijlmeubelen. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom van 3000 m2 in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Uw avond ziet er als volgt uit: u zit samen met uw partner heerlijk op de bank onder het genot van een klein hapje en drankje. Alleen heeft u geen plek om dit allemaal neer te zetten. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?