Ik wil
Image default
Woningen

Bestel een design keuken bij Van Essen

De keuken is het hart van je woning, waar je kookt, eet en gezellige momenten met familie en vrienden deelt. Een design keuken is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een keuken die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern is.  

Voordelen van een Design Keuken 

Hoogwaardige materialen: Design keukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, glas en natuursteen. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling en een lange levensduur van je keuken.

 Maatwerk: Een design keuken wordt vaak op maat gemaakt, wat betekent dat je elk detail naar jouw wensen kunt aanpassen. Denk hierbij aan de indeling, kleuren, werkbladen en keukenapparatuur.

 Keukentrends om te Overwegen

 Duurzaamheid: Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame design keuken met energiezuinige apparatuur, gerecyclede materialen en waterbesparende oplossingen. 

Multifunctionele keukeneilanden: Keukeneilanden zijn een geweldige manier om extra werkruimte, opslag en zitplaatsen te creëren in je design keuken. Kies voor een eiland dat past bij jouw behoeften en stijl. 

Tips voor het Kiezen van een Design Keuken 

Bepaal je budget: Voordat je een design keuken gaat uitzoeken, is het belangrijk om een budget vast te stellen. Dit helpt je om gericht te zoeken naar keukens die binnen jouw prijsklasse vallen. Bij Van Essen kunnen designkeukens volledig ontworpen worden geheel naar jouw eigen wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met wat jij belangrijk vindt in jouw keuken. Denk hierbij aan opbergruimte, werkblad oppervlak en keukenapparatuur. 

De keukens die bij Van Essen besteld worden zijn uniek. Geheel naar jouw wensen ontworpen. Kom voor meer inspiratie naar de showroom en spreek met keukenexperts om advies te krijgen over de beste keuze voor jouw huis en levensstijl.

https://vanessenkeukens.nl/design-keuken/