Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Woningmarkt Maastricht

De huizenprijzen in Maastricht liggen erg hoog. Hierdoor kunnen kopers vaak huizen niet kopen, wat er weer voor zorgt dat een aantal huizen niet of niet snel worden verkocht. De coronacrisis heeft hier natuurlijk ook effect op. Maar doordat de hypotheekrente erg laag is, is het vaak toch aantrekkelijk om een huis te kopen in Maastricht.

Hulp van een aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar een woning in Maastricht en wil je dit liever niet alleen doen? Denk dan eens na over het inschakelen van een aankoopmakelaar. Deze helpt jou tijdens het aankoopproces en zorgt ervoor dat jouw wensen worden behartigd. De Makelaar van de Koper is dé aankoopmakelaar in Maastricht en omstreken, en zeker de moeite waard om eens over na te denken!

Op zoek naar een huis in Maastricht

De regio Maastricht is een lastige regio als het aankomt op het kopen van een huis. Dat komt mede doordat de huizenmarkt erg krap is. Vaak worden huizen in Maastricht dan ook verkocht boven de vraagprijs. In 2018 was de gemiddelde WOZ-woningwaarde 5.6% lager dan in 2019, toen de gemiddelde WOZ-woningwaarde €207.000 was. Nog steeds worden er in Maastricht huizen gebouwd. Als het erop aankomt is Maastricht toch één van de uitschieters op de Limburgse woningmarkt.

https://demakelaarvandekoper.nl/

Gerelateerde artikelen

Prettig wonen in nieuwbouw Deventer

Relaxfauteuils: ervaar ultieme ontspanning

Tips voor een plafondlamp