Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt een koperen lamp stijlvol?

Koper is een mooi materiaal om te gebruiken bij het inrichten van uw huis. Maar u wilt een uitspraak doen met de steil van uw inrichting. En dan komt al snel de vraag naar voren; Wat maakt een koperen lamp stijlvol?

 

Dat hangt natuurlijk af van de stijl die u nastreeft voor uw woning of kantoor. Het belangrijkste van een eigen steil is dat u niet moet kopiëren of nadoen. Probeer een eigen steil te ontwikkelen voor uw woning of kantoor. Wanneer een koperen lamp past binnen de door uzelf ontwikkelde stijl, pas dan kunnen we spreken van een stijlvolle koperen lamp.

 

Eigen stijl

 

Een eigen stijl ontwikkelen, dat gaat niet zomaar. Daar moet diep over nagedacht worden, niet alleen door uzelf. Ook de andere bewoners van uw woning moeten een stem hebben in de ontwikkeling van de stijl van de woning. Het moet ook hun stijl worden.

 

Koper is niet alleen bruikbaar in een wat klassieke, ouderwetse stijl, zoals we misschien in eerste instantie zouden denken. Koper wordt met succes gebruikt in de ontwerpen van moderne accessoires ook van lampen. Maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat alles past in uw eigen stijl.

 

Een klassieke stijl vraagt om klassieke onderdelen. De aankleding van de ruimtes in uw huis moet helemaal bestaan uit delen die dezelfde stijl vertegenwoordigen. Laat u deze regel links liggen dan zullen onderdelen vloeken. Een moderne, koperen lamp past niet in een klassieke stijl, die is dan niet stijlvol.

 

De stijl van het kantoor

 

Het kantoor vertegenwoordigt iets anders. Het is niet alleen de plaats waar uw bedrijf gevestigd is, het laat ook aan mensen zien hoe uw bedrijf werkt. Niet alleen aan klanten die u al kent, maar ook aan potentiële klanten. En bij veel bedrijven zijn potentiële klanten net zo belangrijk als bestaande klanten.

 

Het gebouw van een kantoor is meestal niet direct het ideale onderkomen voor een bedrijf. Niet ieder bedrijf begint in nieuwbouw. Maar u kunt wel uitspraken doen door gebruik te maken van een bedrijfsstijl.

 

Het betekend wel dat u goed moet nadenken over die stijl voor uw bedrijf. Mensen gaan uw bedrijf aanspreken op die stijl. Of een koperen lamp past binnen de stijl van uw bedrijf hangt natuurlijk niet alleen af van de producten die u levert. De stijl van een bedrijf ontstaat uit een samenspel van veel ideeën en gebeurtenissen.

 

Het begint natuurlijk met een idee, het plan om een nieuw bedrijf te beginnen, of een bestaand bedrijf over te nemen. Bij de hele papierwinkel moet u niet vergeten dat de stijl van het bedrijf de handtekening is van dat nieuwe bedrijf. Ook een modern bedrijf, bijvoorbeeld in de IT-sector, kan een klassieke aankleding kiezen als stijl.

 

Daar kan een koperen lamp goed een plaatsje in hebben. Ook moderne koperen lampen zijn in, en de producten die de verlichtingsindustrie vandaag levert, die gemaakt zijn met gebruik van koper, zijn modern en functioneel.

 

 

Een huisstijl en een bedrijfsstijl in één?

 

Is het mogelijk de koperen lamp te laten passen zowel in de stijl die uw gezin heeft gekozen voor de woning, als ook in de stijl van uw kantoor of bedrijf? Het is niet alleen mogelijk, het is zelfs waarschijnlijk. Zeker wanneer het gaat om dezelfde mensen, zal de smaak voor de inrichting van huis of kantoor min of meer dezelfde zijn.

 

Koper als materiaal en een koperen lamp als ornament of als accessoire zal dan in beide gevallen als stijlvol gezien worden.

 

Natuurlijk zijn de andere onderdelen verschillend, een bedrijf of een kantoor bestaat uit kamers met bureaus en werktafels en het huis is een plek om in te leven. Ook de manier van verlichten is over het algemeen anders, een huis zal verlicht worden met individuele lampen, en een koperen lamp kan daar goed bij passen. In een kantoor daarentegen vinden we over het algemeen TL-verlichting.

 

Maar het is mogelijk dat een koperen lamp, of koperen lampen en beide gebouwen stijlvol zijn.

Voor meer informatie : http://www.koperen-lampen.nl/