Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Specialist in lichtstraten

Lichtstraten geschikt voor elke woning

Hoe tevreden je ook bent over je eigen huis, er is altijd wel iets wat er beter kan. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over het licht in je woonkamer, keuken of zolder? Door de aanbreng van lichtstraten kun je veel meer daglicht binnenlaten. Dat heeft allerlei voordelen: het is natuurlijke verlichting, zonlicht is goed voor de gezondheid en het geeft een groter gevoel van ruimte. Heb je een plat dak boven een ruimte die wellicht wat beter verlicht zou kunnen worden? Kom dan eens kijken naar verschillende modellen lichtstraten ter inspiratie. Je zult zien dat het erg mooie oplossingen zijn om meer zon in de woning te krijgen.

Wellicht kent u Ter Huurne al. Wij zijn namelijk al 35 jaar actief op het gebied van glastechniek en overkappingen. Ook voor lichtstraten kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over meer daglicht in uw serre. Wij kunnen dit voor u regelen.

Wij leveren altijd maatwerk. Dat komt omdat wij zelf ontwerpen en produceren. U krijgt dus geen standaard lichtstraten als u bij ons aanklopt. Wij doen niet aan dertien in een dozijn, maar kijken wat er bij u past en wat voor uw woning geschikt is. Dat is wel zo prettig. Ook voor de prijs, want er zijn geen dure tussenpersonen bij. Als u zaken doet met ons, nemen wij alle klussen voor onze rekening.

Wil jij ook genieten van mooi lichtstraten boven je zolder of op de serre? Dat kan! Je bent bij Ter Huurne in ieder geval aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing. Want wij leveren altijd maatwerk: we kijken goed wat de situatie is en wat het beste past. Zowel bij de woning als bij de persoonlijke smaak van de bewoner.

Wij leveren twee verschillende typen lichtstraten. Het zadeldakmodel, dat symmetrisch is, kun je mooi op een plat dak plaatsen. We kijken dan altijd goed naar de positie. Door deze optimaal uit te zoeken, haal je veel daglicht uit je lichtstraat.

Specialist in lichtstraten

Wij zijn Ter Huurne, specialist op het gebied van glastechniek en overkappingen. Met het ontwerpen en plaatsen van lichtstraten hebben wij een jarenlange ervaring. Omdat wij alles zelf doen: van ontwerp tot montage, leveren wij altijd maatwerk af. We onderzoeken graag wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende vertrekken in je huis. Je bent ook van harte welkom om modellen van lichtstraten te bezichtigen in onze toonzaal. We zijn gevestigd aan De Greune 18 te Haaksbergen. We zijn van dinsdag t/m zaterdag iedere middag geopend. Op vrijdagen kun je zelfs in de ochtend terecht. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en vrijblijvend advies.

Het andere type dat wij hebben zijn de lessenaar lichtstraten. Deze lopen schuin af. Het is mogelijk om een dergelijk model tegen een muur aan te plaatsen. Er is sprake van een hoek van vijftien graden, wat zorgt voor een optimale lichtinval. Het valt haast niets op aan de buitenkant, maar het effect van deze lichtstraten is spectaculair. Een andere mogelijkheid is om een dergelijk model vrijstaand op het dak te plaatsen. In dat geval voorzien we de lange kant van een sandwichpaneel. Deze kun je op warme dagen opendoen voor een extra fris huis.

De lichtstraten die wij leveren zijn grofweg in twee categorieën in te delen: lessenaar en zadeldak. Een lessenaarmodel loopt aan één kant schuin af. Het is mogelijk deze aan een muur te bevestigen, maar het kan ook vrijstaand geplaatst worden bovenop een plat dak. Zadeldak lichtstraten zijn symmetrisch en geven vaak een extra ruim idee. Zeker als we er wolfseinden aan toevoegen zult u zien dat het vertrek veel ruimer lijkt. Bij de plaatsing letten we altijd goed op de positie. Want met goed maatwerk kunnen we dit effect maximaal uitbuiten. Zo is de aanbreng van lichtstraten echt de moeite waard.

Deskundigheid

Wanneer je kiest voor lichtstraten, wil je wel uit kunnen gaan van kwaliteit en vakmanschap. Dat is dan ook een goede reden om voor Ter Huurne te kiezen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de klus op een correcte manier te klaren. Zo zijn wij uitstekend op de hoogte van alle voorschriften en richtlijnen waar lichtstraten aan moeten voldoen. Ook maken wij standaard gebruik van inbraakwerende lijsten. Want veiligheid vinden wij belangrijk, net als jijzelf.

Het is mogelijk om allerlei verschillende manieren waarop we lichtstraten kunnen plaatsen te bezichtigen in onze showroom. Wij zijn te vinden aan De Greune 18 in Haaksbergen. Als je langs komt, nemen we graag de mogelijkheden met je door onder het genot van een goede kop koffie. Voor iedereen vinden we wel een passende manier om lichtstraten te kunnen plaatsen. Daarbij houden we rekening met je eigen wensen en natuurlijk ook de geldende voorschriften van politie en brandweer. Ga je in zee met Ter Huurne, dan kun je uitgaan van professionaliteit.

Heeft u interesse gekregen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Ter Huurne via de website: www.terhuurnebv.nl. Daar vindt u, naast veel informatie over al onze diensten, een contactformulier.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Haaksbergen. Daar hebben wij onder andere een showroom met verschillende lichtstraten. Aan de hand daarvan geven we informeren we u graag over de mogelijkheden. Uiteraard geheel op uw eigen situatie toegespitst.

Voor meer informatie : http://www.terhuurnebv.nl/