Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Sneeuwvrij

Het gebeurt niet vaak in Nederland, maar toch minimaal een keer per jaar valt hier een aardig pak sneeuw. Het ziet er wel leuk uit voor even maar al dat wit heeft ook zo zijn keerzijde. Zo kunnen uw oprit en tuinpaden erg glad worden. Ik heb ook nog nooit gehoord dat sneeuwscheppen iemands favoriete bezigheid is, gelukkig zijn er voldoende oplossingen die het leven van een wintertuinier, zowel professioneel als op amateurbasis een stuk gemakkelijker maken.

Sneeuwschuivers: ook wel sneeuwfrezen genoemd zijn er in zowel handmatige als gemotoriseerde varianten. De handmatige sneeuwschuiver van Fruxtec is tegenwoordig uitgerust met wielen voor extra gemak en comfort. U maakt binnen no time uw oprit vrij. Voor het serieuzere werk zijn er ook gemotoriseerde varianten. Zo is op dit moment een sneeuwfrees met 7.5 pk in de aanbieding, voor een optimaal resultaat moet u voor deze variant kiezen. Ook zijn er applicaties beschikbaar voor uw veegmachine. Zo is het mogelijk om gemakkelijk een sneeuwschuif voor op uw machine te monteren.

Natuurlijk is het schuiven van sneeuw niet de enige bezigheid in uw tuin in de winter. Door ijzel kunnen uw oprit en tuinpaden ook erg glad en gevaarlijk worden en daar kan geen sneeuwfrees tegenop. Daarom is er een strooimachine. Wees de held van uw buurt en haal er een in huis! Het grote voordeel tegenover met de hand strooien is dat het strooizout gelijkmatiger verdeeld wordt. Verder scheelt het u een verrekte rug omdat er gewoon wielen onder het apparaat zitten en een met genoeg ruimte voor 36 kg strooizout. Stelt u zich voor dat u al dit gewicht zou moeten versjouwen. In de zomer kan dit apparaat gebruikt worden voor het bemesten van uw gazon waardoor het erg multifunctioneel is.

Al die kou in de winter is natuurlijk helemaal niks. U bent waarschijnlijk wel een bikkel maar een beetje verwarming doet geen mens kwaad. Mocht u een middagje moeten klussen in uw garage of schuur of probeert u uw vrouw te ontlopen? Schaf een gaskanon aan. Ook is dit een ideale oplossing voor feestjes mocht de tent net te koud worden, maar u heeft geen zin om uw woonkamer te vervuilen. Kortom gaskanonnen zijn te koop voor weinig geld en bezorgen veel warmte!

Voor meer informatie : http://www.fuxtec.nl/