Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Slotenmaker nodig na een leuk dagje uit?

Een dagje Efteling met het hele gezin, wie wil dat nou niet? Toch is het vaak een flinke onderneming alvorens je er daadwerkelijk bent. De reis er naartoe is voor velen natuurlijk vaak al een flink stuk. de Efteling is namelijk gelegen in het brabantse Kaatsheuvel en dat is voor de meesten natuurlijk niet even om de hoek. Toch blijft een dagje Efteling bij veel mensen ontzettend populair. Daarmee is de Efteling ook direct Nederlands grootste en ook drukst bezochte pretpark. Uit alle hoeken van het land komen ze zowel in de vakanties als daarbuiten massaal naar de Efteling toe om één van de vele prachtige attracties te mogen aanschouwen. Dus ga jij binnenkort naar de Efteling, dan is het goed de tips in dit artikel goed tot je te nemen, want je zult er zeker een voordeel bij hebben.

 

Vertrek op tijd

 

Logisch natuurlijk, maar wanneer jij nog zo’n twee uur moet rijden, dan kan er onderweg nog van alles gebeuren. Naast het feit dat je vaak even wilt stoppen voor een kop koffie, kun je ook pech krijgen. Je doet er dus goed aan om een abonnement af te sluiten bij de ANWB zodat je snel weer op weg geholpen kunt worden geholpen. Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon per ongeluk je autosleutel in alle drukte in je auto laten liggen. Wanneer je dan wilt vertrekken, is dit natuurlijk erg lastig. Je zult dan de slotenmaker Tilburg moeten bellen om je te helpen de deur te kunnen openen. Gelukkig kan een slotenmaker Tilburg dit relatief gemakkelijk, dus is de kans vrij groot dat je zo weer op pad bent. Is het later op de avond, dan zal je de slotenmaker Eindhoven 24/7 moeten bellen. Wel moet je er rekening mee houden, dat de kosten die hiermee gemoeid gaan, voor je eigen rekening zijn. Het is immers je eigen fout en daar ben je niet (altijd) tegen verzekerd.

 

Begin achterin het park

 

Wanneer de magische poorten openen, gaat iedereen natuurlijk direct naar de eerste attracties die ze tegenkomen. Om ervoor te zorgen dat jij het eerste uur de drukte ontloopt, doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat je achterin het park begint. Zo kun je direct in je favoriete attractie en is de kans vrij klein dat het hier ook al ontzettend druk is. Houd er alleen wel rekening mee, dat je op de terugweg het risico loopt dat het ook voorin het park nog ontzettend druk is, door mensen die daar zijn blijven hangen. Het is dus een goede manier om de eerste paar attracties direct te kunnen bezoeken, maar op lange termijn zal ook jij in de rij moeten staan voor een ritje in de achtbaan. Helaas beschikt de Efteling nog niet over de zogeheten ‘fastpass’, waardoor je overal zo door kunt lopen. Je zult dus echt even geduld moeten hebben, alvorens je in de verschillende attracties kunt.