Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Massieve houten vloeren

Wij willen graag de vloer op de begane grond vervangen door massieve houten vloeren (klik hier voor de website). Maar we weten nog niet echt goed welk soort hout we moeten gebruiken. We weten wel dat massief hout van door en door hout is gemaakt van zo een twintig millimeter dik en dat lijkt ons een zeer stevige vloer. Ook vinden wij het uiterlijk van deze vloeren erg mooi en hopen wij dat het ook mooi zal staan in ons huis. We wonen nu namelijk in een woonboerderij en daarom denken wij dat massieve houten vloeren daar erg mooi in passen.

Googelen op massieve houten vloeren

Om een bedrijf te vinden die ons deze vloer kan leveren, zijn we gaan Googelen op massieve houten vloeren en hopen wij dat wij een bedrijf vinden die deze vloeren überhaupt verkoopt. Al vrij snel kwam ik op de website van Bax Houthandel. Bax Houthandel heeft een groot diversiteit aan houten vloeren waar je veel kanten mee op kunt. Ook heb ik gelezen dat zij alles rechtstreeks uit eigen fabriek halen en daarom veel goedkoper uit zijn dan concurrenten. Er komt namelijk geen tussenpersoon bij waar een toegevoegde waarde op gerekend moet worden. Daarom kunnen zij mooi onder de ‘originele’ marktprijs zitten en kan jij goedkoper je vloeren regelen.

Bax Houthandel

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om een massieve houten vloeren te bestellen bij Bax Houthandel. Zij hebben veel verschillende soorten vloeren en ik heb samen met het personeel in de showroom een mooie houten vloer uit kunnen kiezen. De vloeren zijn maar liefst twintig millimeter dik en dus genoeg voor een stevige ondergrond. Dit kan natuurlijk niet op een verdieping omdat veel woningen daar niet voor zijn gemaakt omdat de vloer dan veel te zwaar is. Gelukkig heeft Bax Houthandel een mooi alternatief daarop verzonnen. Ik ben erg blij met de service van het bedrijf.

Ben jij nou ook op zoek naar massieve houten vloeren? Dan raad ik jou Bax Houthandel aan.


Kijk voor meer informatie op www.baxhouthandel.com

Voor meer informatie :