Ik wil
Image default
Woning en Tuin

In Roermond een huis kopen

In Roermond is de huizenmarkt vrij groot in vergelijking met andere steden in Nederland. In Roermond is de krapte van de huizenmarkt niet zo goed te merken als bijvoorbeeld in een stad als Maastricht. De gemiddelde vraagprijs van €397.042 voor de huizen in Roermond is redelijk gemiddeld, maar de prijsklassen verschillen. Eengezinswoningen zijn goed te vinden in Roermond, net als starterswoningen. Verder zijn in de 10 wijken waaruit Roermond staat ook redelijk veel andere soorten woningen te vinden, ook in diverse prijsklassen.

Hulp nodig bij de zoektocht naar een huis in Roermond?

Het kan zijn dat je graag hulp wilt tijdens de zoektocht naar een huis in Roermond. Een makelaar is daarvoor een geschikte optie. De makelaar kan jou tijdens het gehele aankoopproces bijstaan. Ben jij op zoek naar een koophuis in Roermond? Verdiep je dan eens in de makelaars in Roermond zodat je uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt maken voor veel woonplezier.

Informatie over de stad

Een stad en gemeente in de provincie Limburg met 10 wijken. Dat is Roermond. Met ongeveer 42.000 inwoners en de Sint-Christoffelkathedraal is Roermond vele inwoners en bezienswaardigheden rijk. Naast deze kathedraal kun je in Roermond ook een museum, park of klooster bezoeken. Kortom, er is genoeg te doen in deze Limburgse stad die zich bevindt tussen de Maas en de Roer.

https://www.vancromvoirt.nl/