Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Hier koop je een mooie en gezonde walnootboom voor jouw tuin of bedrijfstuin

Ben je op zoek naar een mooie boom voor jouw tuin die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heerlijke noten geeft? Dan is een walnootboom een uitstekende optie. Ben je op zoek naar een gezonde boom die het goed zal doen in jouw tuin? Deze vind je bij Kwekerij Westhof. Deze kwekerij in ’s-Heer Abtskerke, in Zeeland, verbouwt al jarenlang verschillende soorten walnotenbomen die het stuk voor stuk goed doen in ons Nederlandse klimaat. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat jouw nieuwe boom onze natte en gure winters zal overleven en dat je in het najaar geniet van heerlijke walnoten.

Deze notenbomen zijn ideaal voor diverse soorten tuinen

Walnotenbomen zijn net zo veelzijdig als de noten die ze produceren. Je vindt bij deze kwekerij in Zeeland verschillende, mooie varianten. Ben je op zoek naar een walnootboom die ideaal is voor een kleinere tuin? Dan is de Broadview-variant misschien wel iets voor jou. Je vindt deze mooie en compacte boom in verschillende afmetingen bij Kwekerij Westhof. De noten van deze variant zijn langwerpig, eenvoudig te openen en erg smaakvol. Ben je op zoek naar een zelfbestuivende variant zodat je maar één boom in jouw tuin hoeft te planten om van heerlijke noten te genieten? Dan is de Buccaneer-variant iets voor jou. Deze mooie boom geeft een grote opbrengst aan walnoten en de noten hebben een heerlijke, volle smaak.

Vind een prachtige boom voor jouw tuin bij deze kwekerij

Aarzel niet om een walnootboom voor jouw tuin te kopen bij deze ervaren kwekerij. Hun bomen zijn stuk voor stuk erg gezond en uitstekend geschikt voor ons Nederlandse klimaat. Breng gerust een bezoek aan deze kwekerij om hun verschillende bomen te bekijken. Ja kan ook contact opnemen met deze kwekerij om op voorhand al vragen te stellen of advies te vragen. Vind hun contactgegevens eenvoudig op hun website.

https://www.walnoten.nl/