Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Graszoden bestellen bij graszodenkopen.nl

De beste graszoden vond ik bij graszodenkopen.nl

 

Ik had een mooie tuin op het zuiden waar ik zelf gras in had gezaaid omdat ik graag een grasveld wilde hebben. Helaas bleek dat gras zaaien niet zo makkelijk is als het aanvankelijk leek. Ik kwam er al snel achter dat vogels de zaden lekker vonden en toen het gras eenmaal op kwam bleken er allemaal gaten en oneffenheden in te zitten. Ik besloot toen dat het tijd was om het gras door een professional te laten maken. Via internet zag ik dat ik bij graszodenkopen.nl heel goedkoop graszoden kon kopen. Als voor 1,50 per vierkante meter. Ik had geen grote tuin en met 10 vierkante meter gras was ik eigenlijk al klaar. Het leek erop dat ze goed kwalitatief gras hadden en de reacties op dit bedrijf waren over het algemeen goed. Ik besloot dus om de graszoden via dit bedrijf te kopen. Het bleek inderdaad zo goedkoop te zijn als ze op hun website aanboden en omdat ik niet heel veel vierkante meters nodig had was ik voor nog geen twintig euro klaar. Ik bestelde de graszoden en kwam er achter dat ze niet direct de volgende dag geleverd konden worden maar wel binnen diezelfde week. Ik vond het al lang prima want ik had toch geen tijd. Ze zouden vrijdag aankomen dus ik kon mooi in het weekend het gras gaan leggen. Inderdaad lagen de graszoden op een pallet voor de deur toen ik vrijdag thuis kwam. Dat was snel en goed geleverd. Ik hoefde ook geen statiegeld voor de pallet te betalen. Via hun website kwam ik goede tips tegen over hoe ik het beste het gras kon planten. Ik heb nu een mooi grasveld in de tuin.

 

Graszoden bestellen bij graszodenkopen.nl

 

graszodenkopen.nl is een bedrijf in Noord Nederland dat al ruim 10 jaar ervaring heeft met het kweken van kwalitatief goed gras. Ik had eens een bult graszoden bij hun besteld die al zeer snel geleverd konden worden. Ze waren erg goedkoop en hun levering en service was uitermate goed. Ik was dus erg blij dat ik bij hen het gras had besteld. De ervaring met graszodenkopen.nl is zeer goed. Niet alleen is de kwaliteit van hun gras erg hoog, maar ook gebruiken ze geen netten, waardoor het onderhoud makkelijker is en mijn kinderen de netten niet los kunnen trekken. Hierdoor kan ik langer van mijn gras genieten, en als het er ooit uit moet dan kan ik het bij het groen en tuin afval stoppen en hoeft het vanwege het gebrek aan de netten niet bij grof vuil. De levering was ook erg snel. Ik had geen haast dus wachtte gewoon tot het transportbedrijf bij mij langs kwam. Dat was al in dezelfde week. De grasmat light er nu al vijf maanden in en het is nog steeds uitstekend. De website van graszodenkopen.nl is zeer helder, ook wat betreft tips over het onderhoud van de graszoden. Het is niet heel moeilijk, maar vooral in het begin vergen de graszoden nogal wat onderhoud. Vooral het vele bewateren was iets wat ik niet verwachtte. Gelukkig waren de tips erg goed en deden ze wat ze beloofden. Na een maand zat de grasmat er al zeer stevig in en zagen de graszoden er uit als op een golfbaan. De tips op de website van graszodenkopen.nl zijn dus uitstekend. Mocht ik nog een keer graszoden willen bestellen dan weet ik dat ik bij graszodenkopen.nl aan het goed adres zal zijn.

 

Wat zijn graszoden?

 

Een graszode is een dunne plak die bestaat uit bovengrondse plantdelen, weinig aarde en wortels van gras. Ze worden gebruikt voor de aanleg van gazons. Ook kunnen ze gebruikt worden als warmte-isolator om een kampvuur in te dammen of om de balken of palen van een tafelvuur te beschermen. Graszoden die worden gebruikt in tuinen zijn te onderscheiden in een drie verschillende soorten. Ten eerste is er de speelgazon. Deze is met name voor kinderen geschikt om op te spelen en erg sterk. Ten tweede is er de sportgazon, deze is meer voor intensiever gebruik. Door de samenstelling van verschillende grassoorten is dit type grasmat geschikt voor intensief gebruik. Ten derde heb je de siergazon. Dit type graszode is niet geschikt voor intensief gebruik en moet regelmatig worden gemaaid, zo’n 1 á 2 keer per week. Bij graszodenkopen.nl kunt u heel gemakkelijk graszoden kopen van een uitstekende kwaliteit. U bespaart een hoop geld als u rechtstreeks uw grasmat koopt bij een teler, een tuincentrum is namelijk vaak veel duurder. Bovendien zijn de graszoden die u bij graszodenkopen.nl koopt altijd vers. Ze worden maximaal 24 uur van tevoren gesneden. Bij het telen maken we tevens geen gebruik van netten. Wij hebben een zeer voordelige prijs voor u: voor slechts 1,50 euro per m2 heeft u bij graszodenkopen.nl al graszoden! Dit kan gemakkelijk bij graszodenkopen.nl online. U kunt hierbij kiezen of u online betaalt of bij de aflevering. Wij garanderen u dat als u voor 11 uur bestelt, u de graszoden de volgende werkdag al in huis heeft. De tarieven voor verzending zijn verder op de site te lezen. Er geldt een tarief voor levering boven Zwolle en een tarief voor plaatsen onder Zwolle. Bestel vandaag nog uw graszode!

Voor meer informatie : https://www.boelensgraszoden.nl/