Ik wil
Image default
Winkelen

Waarom Sixton werklaarzen een logische keuze zijn

Het gebruik van goede en veilige werklaarzen is essentieel op de werkvloer, vooral in sectoren waar fysieke arbeid en blootstelling aan potentieel gevaarlijke omstandigheden dagelijks voorkomen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen bij het kiezen van werklaarzen:

5 zaken waar je op moet letten

  1. Veiligheidsnormen: Zoek naar laarzen die voldoen aan de relevante veiligheidsnormen. In Europa zijn dit vaak EN ISO 20345-normen, die minimale vereisten voor veiligheidsschoeisel vaststellen.

  2. Materiaal en Duurzaamheid: Kies voor laarzen gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, zoals leer of een robuuste synthetische stof. Dit verzekert een langere levensduur en betere bescherming.

  3. Beschermende Eigenschappen: Overweeg laarzen met stalen of composieten tenen voor bescherming tegen vallende voorwerpen. Andere kenmerken zoals antislipzolen en bescherming tegen doorboring kunnen ook belangrijk zijn, afhankelijk van je werkomgeving.

  4. Comfort: Goede pasvorm en comfort zijn cruciaal, vooral als je lange dagen maakt. Kijk naar laarzen met goede steun en demping.

  5. Waterbestendigheid: Zorg ervoor dat de laarzen waterbestendig zijn als je werkt in een omgeving waar je voeten nat kunnen worden.

Bekende Merken

Enkele bekende merken die kwalitatief hoogwaardige werklaarzen verkopen, zijn:

  • Caterpillar: Bekend om hun duurzaamheid en robuustheid.
  • Timberland Pro: Biedt een goede balans tussen comfort en bescherming.
  • Red Wing: Staat bekend om hun handgemaakte, duurzame werklaarzen.
  • Dr. Martens: Populair voor hun unieke stijl en betrouwbare bescherming.
  • DeWalt: Biedt een reeks veiligheidsschoeisel met focus op comfort en duurzaamheid.

Het Belang van Waterdichte Werklaarzen

Waterdichte werklaarzen zijn essentieel in veel werkomgevingen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen natte omstandigheden, maar dragen ook bij aan het algemene comfort van de drager. Natte voeten kunnen leiden tot blaren, ongemak en in sommige gevallen tot gezondheidsproblemen zoals voetschimmel. Bovendien verbetert waterbestendig schoeisel de grip en stabiliteit op gladde oppervlakken, wat het risico op uitglijden en vallen vermindert.

De keuze voor de juiste werklaarzen is een cruciale beslissing die de veiligheid en het comfort op de werkvloer aanzienlijk kan beïnvloeden. Let goed op de veiligheidsnormen, materiaalkeuze, beschermende eigenschappen, comfort, en zorg ervoor dat ze waterdicht zijn voor een optimale ervaring.

Al bekend met Sixton werklaarzen?

Sixton Peak® staat bekend om zijn hoogwaardige werkschoenen en werklaarzen, die met veel zorg worden ontwikkeld en geproduceerd. Het merk legt de nadruk op een intensief ontwikkeltraject, waarbij onderzoek, ontwerp, kwaliteit en innovatie centraal staan. Door gebruik te maken van hoogwaardige hightech materialen en samen te werken met topmerken als HDry®, Primaloft®, VIBRAM® en Boa®, biedt Sixton Peak® schoenen die niet alleen veilig en duurzaam zijn, maar ook comfort en stijl bieden. Elk productieproces wordt nauwkeurig gevolgd om een unieke en veilige draagoplossing te garanderen voor elke werkomgeving​

​Bestel online met gratis verzending in Nederland

De nieuwe collectie laarzen en veiligheidsschoenen van Sixton Peak® voldoet aan alle voorschriften op de werkvloer, waarbij veiligheid, duurzaamheid en comfort voorop staan. Deze collectie is nu te bestellen bij Nijhof Safety, met gratis verzending vanaf €149,95 exclusief btw. Met hun uitgebreide assortiment biedt Nijhof Safety een reeks opties voor verschillende werkomstandigheden, waarbij de kwaliteit van Sixton Peak® een uitstekende keuze is voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare en comfortabele werkschoenen.

Officieel HAIX partner voor groot inkoop

Bij Nijhof Safety kunt u niet alleen terecht voor de nieuwste collectie van Sixton Peak® laarzen en veiligheidsschoenen, maar ook voor een breed assortiment aan onderhoudsproducten. Deze producten, waaronder veters, zooltjes en andere essentiële accessoires, zijn ontworpen om jouw werkschoenen in optimale conditie te houden.

Daarnaast is Nijhof Safety een officiële partner van HAIX, een gerenommeerd merk in de wereld van werkschoenen. Voor grootschalige aankopen van HAIX werkschoenen biedt Nijhof Safety speciale prijzen. Voor meer informatie over deze speciale aanbiedingen en om gebruik te maken van deze gelegenheid, kun je contact opnemen met Nijhof Safety.

https://nijhofsafety.nl/