Ook kamperen bij de groepsaccommodatie in Gelderland is mogelijk

Hoe kampeert u het liefst? De hele dag genieten in de zon met een lekker drankje? Of liever een hele actieve vakantie? In beide gevallen is een verblijf op Westernboerderij De Baerle in Didam iets voor u! Naast dat u hier in Gelderland overnacht in een groepsaccommodatie, heeft u de mogelijkheid om te slapen in een retro caravan of een unieke tipi. Deze kampeerplaats kunt u uitstekend combineren met diverse arrangementen op maat. Gaat u de omgeving ontdekken op de scooter? Heeft u altijd al op een quad willen rijden? Of gaat uw voorkeur uit naar een ouderwetse solextocht? Het is allemaal mogelijk.

In een natuurrijke omgeving overnachten? Kies voor gezellige groepsaccommodatie in Gelderland!

Bij Westernboerderij de Baerle bent u met een grote groep altijd welkom. Of u nu met een heel voetbalteam komt of met de familie, wij hebben de juiste oplossing voor u. U geniet van de prachtige omgeving en kunt diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de omgeving met een scooter, solex of step. Liever iets actiefs doen? Dan kiest u voor paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden bij de groepsaccommodatie in Gelderland zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij uw gezelschap past. Na een gezellige dag kunt u met zijn allen overnachten in een retro caravan of unieke tipi. Dat wordt zeker onvergetelijk!

Groepsaccommodatie in Gelderland biedt diverse arrangementen aan

Heeft u de eer om het vrijgezellenfeest voor uw vriend of vriendin te organiseren? Of wilt u er gewoon een keer tussenuit met het gezin of de familie? Dan is een verblijf in een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland, Westernboerderij De Baerle, iets voor u. Hier is namelijk veel te beleven voor zowel jong als oud. U heeft zelfs de mogelijkheid om arrangementen op maat te boeken. Denk hierbij aan het zondagmiddag arrangement, het quad arrangement, de scooter tour met grill buffet en paintball met een BBQ buffet. Het kan allemaal bij de groepsaccommodatie in Gelderland! Weet u al welk arrangement u kiest?