Ik wil
Image default
Relatie

Veilig en anoniem singles ontmoeten

 

Veilig en anoniem daten

Daten via het internet is iets dat de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. Steeds meer singles vinden een partner via een online datingsite. Steeds vaker komt het voor dat er een stelletje in je kennissenkring een relatie heeft met iemand die ze via het internet hebben leren kennen. Online dating is hot en happening en voor iedereen het proberen waard. Ik schets nu wel een heel positief beeld over online daten. Natuurlijk slaagt niet iedereen en zijn er ook mensen die gewoon maar niet de ware tegenkomen. Hieronder toch nog enkele tips om je kansen in het online daten te verhogen.

 

Tips voor een hogere slagingskans

  • Plaats een spontane foto waarop je lacht: profielen met foto’s worden 80% meer bekeken. Wanneer jij dus geen foto hebt geplaatst, is de kans groot dat er nooit iemand zal reageren. Echter wanneer je dan wel een foto plaatst, is het belangrijk dat dit een spontane foto is waarop je lacht. Foto’s waarop gelachen wordt worden vaak heel goed beoordeeld.

  • Reageer: zelf reageren op andere singles is ook een heel belangrijk onderdeel. Af zitten wachten daar zul je vrij weinig mee opschieten. Stuur flirts, berichten of andere mogelijke opties en leg dus zelf contact. Toon je interesse ga lekker actief daten.

  • Zitten er geen leuke singles voor je tussen? Heb je de relatietest al gedaan? Dit is een persoonlijkheidstest dat op de meeste Nederlandse datingsites beschikbaar is. Aan de hand van deze test kan de betreffende datingsite goede partnervoorstellen genereren. Je beantwoord persoonlijke vragen over wie jij echt bent, maar ook wat jij van de ander verwacht. Bijvoorbeeld hoog opgeleid, een fulltime baan, een kinderwens en noem maar op.

  • Nog steeds niet veel succes? Dan is het misschien tijd om jezelf uit te schrijven. Schrijf je vervolgens GRATIS in op 2 andere datingsites. Bekijk dan vervolgens goed wat het aanbod is en/of de singles een beetje actief zijn (snel reageren). Het kiezen van een juiste datingsite is namelijk het halve werk. Wellicht dat je op een andere site meer succes zult hebben.

Ik hoop dat je wat aan bovenstaande tips hebt. Indien je reviews wilt lezen van bepaalde datingsites, dan raad ik je de site: www.veiligedating.nl zeker aan! Daar vind je reviews van bijna alle Nederlandse datingsites. Het team van veilige dating test de sites op activiteit, gebruiksvriendelijkheid, functies, kosten en klantenservice. Tevens worden vele functies en opties beschreven die de datingsites bezitten.

Voor meer informatie : http://www.veiligedating.nl/top-10

Gerelateerde artikelen

Datingsites

Het verlies is zwaar maak het draagbaar met een Assieraad van Memorie Sieraden

Muziek op bruiloft