Schakel een advocaat in wanneer uw rijbewijs is ingevorderd

Het is vervelend als uw rijbewijs wordt ingevorderd, wanneer u bijvoorbeeld met te veel alcohol op bent gaan rijden. Het is helemaal vervelend als u uw auto elke dag nodig hebt in verband met uw werk. Dan komt u er pas achter hoe afhankelijk u bent van uw auto en kunt u geen weken of zelfs maanden op uw rijbewijs wachten. Een gespecialiseerde advocaat op het gebied van verkeersstrafrecht bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u dan mogelijk een oplossing bieden waarmee u uw rijbewijs weer snel terug heeft. De advocaat zal voor u eerst een inschatting van de kans maken die u heeft om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Vervolgens wordt er een werkwijze uitgedacht en in 98% van de gevallen leidt dit ertoe dat u uw rijbewijs al snel weer in uw bezit heeft.

Hoe lang blijft uw rijbewijs ingevorderd als gevolg van rijden onder invloed van alcohol?

U kunt een advocaat van Advocaat-verkeerstrafrecht.nl inschakelen bij een rijbewijs dat is ingevorderd door alcohol achter het stuur. Zij kunnen u helpen met het sneller terugkrijgen van uw rijbewijs. Hoe lang u uw rijbewijs kwijt bent is afhankelijk van diverse factoren. Zo maakt het uit of u uw rijbewijs langer of korter dan vijf jaar geleden heeft behaald. Bij een beginnend bestuurder die het rijbewijs korter dan vijf jaar in zijn of haar bezit heeft ligt het maximale alcoholpercentage waarbij het rijbewijs ingevorderd wordt een stuk lager. Daarnaast is het van belang met wat voor factor u over de schreef bent gegaan. Hiervoor geldt, dat hoe meer alcohol u gedronken heeft, des te langer de rijontzegging duurt. Dit kan variëren van 6 maanden, oplopend tot maar liefst 18 maanden. Een advocaat bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u helpen om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen.

Schakel een specialist in als uw rijbewijs is ingevorderd

Een rijbewijs wordt ingevorderd om verschillende redenen, bijvoorbeeld wanneer u te veel alcohol heeft gedronken en toch achter het stuur bent gekropen. Ook veel te hard rijden kan een reden zijn om het rijbewijs in te vorderen. Wat de reden ook is, het terugkrijgen van uw rijbewijs kan een ingewikkelde procedure zijn als u niet op de hoogte bent van de geldende wetgeving en de paden die u kunt behandelen om deze eerder terug te krijgen. Een specialist in de vorm van een advocaat in het verkeersstrafrecht van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u dan helpen om uw rijbewijs eerder terug te krijgen.

Voor meer informatie :