Kies voor een MfN geregistreerde mediator in Amsterdam

Regel uw scheiding samen met de mediator in Amsterdam. Hierdoor krijgt u vaak meer rust en duidelijkheid. Een echtscheiding is een moeilijk en emotioneel proces waardoor het u goed doet om een bemiddelaar in te schakelen. Om de kwaliteit van echtscheidingsbemiddeling te waarborgen, werkt Resolve uitsluitend met MfN geregistreerde mediators. In het Mediatorsfederatie Nederland (MfN) worden bemiddelaars opgenomen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Op die manier bent u verzekerd van een gekwalificeerde mediator uit bijvoorbeeld Amsterdam die u uitstekend helpt met het afhandelen van uw echtscheiding. Alle praktische zaken komen aan bod en er is uiteraard ook aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Zo kunt u samen tot een oplossing komen waarbij zowel u als uw (ex-)partner tevreden mee zijn.

Schakel een mediator uit Amsterdam in om u door een moeilijke tijd heen te helpen

Ligt u midden in een echtscheiding? Dan is een behoorlijk moeilijke tijd, waar de spanningen hoog op kunnen lopen. Daarom zijn beide partijen erbij gebaat om een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een scheiding regelen met een mediator in Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Scheiding binnen 4 stappen geregeld met mediator uit Amsterdam

Scheiden is een emotionele periode. Voor u en uw (ex-)partner, maar ook voor de familie. Daarom vindt u het wellicht prettig om een derde, onafhankelijke persoon in te schakelen bij uw scheiding. Door een mediator uit Amsterdam in te schakelen, bent u samen in staat om duidelijke afspraken te maken. Bij Resolve wordt uw scheiding stap voor stap geregeld. Allereerst wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden. Denk aan de (huidige) woonsituatie, omgangsregeling et cetera. Daarna worden oplossingen gezocht en wordt alles met een stappenplan geregeld. Vervolgens wordt een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld waarna de juridische vraagstukken worden ingediend bij de rechtbank. Zo is uw echtscheiding, tot en met de inschrijving van de burgerlijke stand, afgehandeld.

Voor meer informatie :