Ik wil
Image default
Oog Laseren

Weg met Die Frons

Veel mensen krijgen de vraag dagelijk; ben je boos? Een vraag die wordt gesteld vanwege je voorhoofd. Ik zal even specifieker zijn, het gaat om de fronsrimpel. Heel veel mensen hebben er last van, die eeuwige frons in hun gezicht. En dan constant die vervelende vraag krijgen terwijl je echt niet boos bent.

 

Met de jaren wordt huid minder elastisch en flexibel. Je spieren maken onbewuste bewegingen en daardoor gaat de huid rimpelen en ontstaat uiteindelijk de welbekende fronsrimpel. Het zijn die kleine rimpels tussen de wenkbrauwen en boven de neus die zorgen voor een boze of verdrietige uitstraling. Het vervelende is dat je vaak het idee hebt dat je overdreven blij moet gaan kijken om te voorkomen dat mensen steeds denken dat je boos bent.

 

Vroeger moesten mensen eigenlijk noodgedwongen accepteren dat zij nou eenmaal deze fronsrimpel hadden. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer het geval. Er zijn genoeg behandelingen die je kunnen helpen van die fronsrimpel af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor botox injecties in je voorhoofd. Er is voor iedereen wel een botox kliniek in de buurt waar zij deze behandeling kunnen ondergaan.

 

De behandelend arts zal bepalen hoeveel botox er nodig zal zijn, dit hangt af van de fronsrimpel die verholpen dient te worden. Dit hangt ook vaak samen met de leeftijd van een patiënt. Een jonger iemand zal ook minder botox nodig hebben om de fronsrimpel op te vullen. De injecties in je voorhoofd voel je gelukkig bijna niet. Er worden hele korte naalden gebruikt waardoor de pijn minimaal zal zijn. Een gemiddelde behandeling neemt ook maar ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.

 

De eerste paar dagen zal je waarschijnlijk een beetje ongeduldig worden omdat je niet gelijk resultaat merkt. Bijna iedereen denkt de tweede dag dat het bij hem of haar niet werkt. De botox heeft nou eenmaal wat tijd nodig of zijn werk te doen. Na een week zal je al moeite hebben om een frons te maken en na twee weken zal de botox volledig zijn werk hebben gedaan. Je wenkbrauwen kun je zeker nog bewegen, het zal echter niet meer gepaard gaan met die frons!

 

Voor meer informatie : https://faceland.nl/