Je Code 95 halen of verlengen doe je bij deze verkeersschool

Moet jij een Code 95 halen om met je baan als chauffeur te kunnen beginnen? Of heb je al een basiskwalificatie ontvangen, maar moet deze verlengd worden? In beide gevallen kun je een opleiding of enkele modules volgen bij Verkeersschool Brinkman. Deze verkeersschool in Haarlem biedt een volwaardige Code 95-opleiding aan. Hiermee verdien je je Code 95 en leer je alles wat je moet weten om beroepschauffeur te zijn. Als je al een beroepschauffeur bent, zorg je er hier tevens voor dat je vakbekwaam blijft en dat je kunt blijven rijden. Het verlengen van je Code 95 doe je door een aantal modules te volgen.

Je Code 95 halen op een efficiënte manier

Verkeersschool Brinkman zorgt ervoor dat de Code 95-opleiding bestaat uit relevante vakken waar je veel aan hebt als beroepschauffeur of als toekomstige beroepschauffeur. Je leert de kneepjes van het vak en buigt je over verkeersregels en veiligheidsmaatregelen. Zowel praktijk als theorie komt tijdens de lessen aan bod. Volg de lessen op de verkeersschool zelf of online, via het handige e-learning-systeem. Als je je basiskwalificatie al hebt, hoef je natuurlijk niet de hele opleiding te volgen. Je kunt een aantal modules uitkiezen waarmee je je kennis bijspijkert en de informatie die je nodig hebt nog eens tot je neemt.

Waarom de Code 95 halen?

De Code 95 moet je halen omdat dit verplicht is voor alle beroepschauffeurs. Het maakt niet uit of je personen of goederen wilt vervoeren: je hebt de Code 95 nodig. Dit heeft de Europese Unie besloten, om ervoor te zorgen dat alle beroepschauffeurs gegarandeerd goed zijn in hun vak en de verkeersveiligheid in Europa wordt gewaarborgd. Elke vijf jaar moeten beroepschauffeurs nascholing volgen, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze niets verleerd zijn. Zolang ze dit doen, blijft de Code 95 geldig. Het is een aanvulling op je reguliere rijbewijs waarmee je je baan kunt blijven doen. Verkeersschool Brinkman geeft je graag alle informatie die je nodig hebt om je Code 95 te kunnen halen!

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/