Ik wil
Image default
Mode en Kleding

Ja, zo wil ik het !

Het heeft even geduurd maar nu is mijn vriend helemaal om. Hij is 30 en ik ben 25. Uiteindelijk heb ik een setje leuke boxers voor hem gekocht en dat was het. Hij ging om, natuurlijk omdat het ook goed zit maar voor mij is het een Jippie moment! Eindelijk mijn vent in een stoere premium boxer van Dann Hensums…

Mannen wil je niet veranderen. En al helemaal niet mijn vriend. Mijn vriend is eigenwijs, een eigenschap waar ik in eerste instantie ook op gevallen ben maar soms is dat wel erg vermoeiend. Daarom ben ik gestopt om hem te veranderen. Hoe harder ik druk hoe meer weerstand ik proef. Het is daarom verstandig om je ‘wedstrijdjes’ te kiezen….

Heren boxershorts by Dann Hensums Underwear

Mijn keuze is gevallen op mooie strakke heren boxershorts outlet. Ik vind een man in een mooie strakke ondergoed, zoals die van Dann Hensums, super aantrekkelijk. Kan er niets aan doen maar ik kan mijn ogen er niet van af houden. En ik ben niet de enige vrouw, ook mijn vriendinnen hebben dit. Niet heel raar want mijn vriend ziet mij ook het liefst in uitdagende lingerie en waarom kunnen we dat niet eisen van onze mannen? Het liefst boxers met What you see is what you get! Kijk en daar wordt ik blij van; geen slobber boxer van de Zeeman en Wibra waar de pasvorm volledig is verdwenen na een wasbeurt op 40 graden.

Juist: deze wedstrijd wilde ik wel aangaan. En het is me gelukt met een beetje hulp van mij zelf. Ik heb een 2 strakke boxershorts gekocht en in zijn lade gestopt. Zo pakte hij zonder na de denken zijn nieuwe boxer voor een avondje uit. Hij was die avond direct om.

Twee dagen later hebben we zijn hele collectie vervangen met alleen mooie premium heren boxershorts. Direct 14 boxers gekocht: geen half werk! De oude onderbroeken zijn allemaal weggegooid. Ja, zelfs zijn oude boxers met gaten. Echt ongelooflijk. Heerlijk. Hij tevreden en ik kan met een gerust hart een spannende avond in gaan.  ik zeg yoohooo yooheee! Gas erop!

 

Voor meer informatie : http://www.dannhensums.com/nl