Ik wil
Image default
Mode en Kleding

Heb jij al een Fjallraven Kanken rugzak?

Een van de redenen waarom Fjälräven-rugzakken zo populair zijn, is dat ze zeker perfect zijn voor gebruik buitenshuis. Het maakt niet uit of je in de zomer gaat wandelen of in de winter gaat toeren.

Fjällräven Kanken trekkingrugzakken zijn ontworpen voor elk avontuur en hebben praktische details die echte natuurliefhebbers zullen waarderen. En: Fjäll Räven rugzak en vele andere producten van Fjaellraeven zijn extreem duurzaam. Een investering voor een heel buitenleven!

De Fjallraven Kanken rugzak biedt reizigers en degenen die reizigers willen worden een groot hoofdcompartiment met een grote opening en extra handgrepen om de rugzak over korte afstanden te dragen. Bijzonder praktisch? De twee zijzakken van Fjällräven Kanken en een zak met rits aan de voorkant van de rugzak zijn ideaal voor het opbergen van kleine voorwerpen die je af en toe nodig hebt tijdens de trekking.

Elke Fjällräven Kanken-rugzak heeft ook een zitkussen voor korte pauzes. Als je het zitkussen niet gebruikt, zit het in het achterste gedeelte van de rugzak. De truc is dat het ook extra bescherming biedt tegen houdingsproblemen bij gebruik als rugbeschermer. Al met al is Fjaellraeven Kånken universeel en met zijn reflecterende logo is de rugzak van Fjällräven een bijzonder veilige metgezel voor de kleuterschool, de school, het werk of voor elk soort wandelavontuur.

Wil je zelf ook zo’n fraaie Fjällräven Kanken rugzak? Bekijk het ruime assortiment van The Little Green Bag en koop jouw Kanken rugzak vandaag nog met korting.