Ik wil
Image default
Meubels

De vijf leukste kinderbedden

Een grote variatie leuke kinderbedden

Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar zijn erg beïnvloedbaar en hebben over het algemeen sterke interesses in de dingen die zij leuk vinden. Zo houden meisjes bijvoorbeeld van prinsessen en de jongetjes weer van auto’s, of net andersom natuurlijk. Deze interesses vertalen zich over het algemeen door in de spulletjes die jonge kinderen graag willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een rugzakje van spiderman of een broodtrommel van Disneys Frozen. Wat de meeste van u dus niet zal verbazen is het feit dat het soort bed waarin uw kind slaapt dus erg belangrijk is voor hem of haar.

Is mijn bed wel cool en stoer en vinden mijn vriendjes of vriendinnetjes het wel leuk? Deze factoren spelen bij de meeste kinderen tot 12 jaar een belangrijke rol in het kiezen van een bed. Gelukkig is er tegenwoordig een grote variatie aan erg leuke kinderbedden beschikbaar. Zo kan uw zoon zich een stoere autocoureur wanen en uw dochter een echte prinses! Maar welk kinderbed is nou het leukst?

Hieronder een overzicht van de vijf leukste kinderbedden voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar oud.

Autobedden, voor de kleine Michael Schumachers

Zoals veel volwassen mannen nog steeds doen dromen ook jongetjes ervan om een echte autocoureur te worden. Dit is voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar natuurlijk nog iets te hoog gegrepen, het aanschaffen van een autobed voor uw kind is dan ook de ideale oplossing.

Zo zijn er autobedden beschikbaar in allerlei verschillende groottes en thema’s zodat er altijd eentje tussen zit waar uw zoon of dochter helemaal weg van is!

Boomhutbedden, een eigen plekje voor uw kind

Een boomhut is misschien wel het gaafste wat een kind kan hebben, hij of zij kan zich hier terugtrekken en onbezorgd spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Naast het nut van een boomhut is het hebben hiervan ook gewoon erg cool voor jonge kinderen. Wat is er dan beter dan een echte boomhut als bed! Boomhutbedden zijn op dit moment een echte trend onder jonge kinderen en zijn derhalve dus volop beschikbaar in allerlei verschillende variaties. Zo bent u er zeker van dat uw zoon of dochter het ideale boomhutbed vindt.

Halfhoogslapers, lekker hoog slapen

Halfhoogslapers zijn al een lange tijd een favoriet als het gaat om kinderbedden. Naast het feit dat kinderen het gewoon leuk vinden om een bed te hebben met een verhoogd ligniveau is een halfhoogslaper ook nog eens erg handig. Nu hoor ik u denken, waarom dan? Dit heeft te maken met de ruimtebesparing die een halfhoogslaper met zich meebrengt. Omdat het bed dus niet meer op de grond ligt is er onder de halfhoogslaper dus ruimte vrij, erg handig om bijvoorbeeld het speelgoed van uw kind op te bergen. Een halfhoogslaper is dus echt een uitkomst voor gezinnen met beperkte ruimte in de slaapkamer!

Peuterbedden, de perfecte tussenmaat

Peuterbedden zijn bedden die tussen een ledikant en een echt kinderbed in zitten. Het aanschaffen van een peuterbed zal de overschakeling tussen ledikant en normaal bed voor uw kind vergemakkelijken. Net als de andere soorten bedden is ook een peuterbed in allerlei verschillende variaties verkrijgbaar. Zo verkoopt online meubelspecialist emob verschillende soorten leuke peuterbedden zodat u er zeker van bent dat uw zoon of dochter volledig tevreden is!

Hemelbedden, creëer een betoverende sfeer!

Een bed wat al een lange tijd vooral favoriet is onder meisjes is het hemelbed. Deze bedden met een gesloten hemel doen natuurlijk denken aan de bedden van prinsessen in verschillende films en series. Naast de associatie met prinsessen, wat natuurlijk een belangrijke rol speelt voor uw dochter, is een hemelbed ook nog eens erg functioneel voor uw kind. Door de mogelijkheid de zijkanten en bovenkant af te sluiten is het de perfecte uitkomst als uw kind bijvoorbeeld snel last heeft van muggen of andere insecten.