Voor ieder wat wils in de speeltuin in Brabant

Met het Nederlandse weer weet je het nooit. Gaat het regenen of wordt het mooi weer? Wil je dit weekend naar een speeltuin in Brabant? Maar weet je niet wat voor weer het wordt? Kies voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. Hier is van alles te doen, ook als het regent. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.

Kies uit diverse spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Ben je ooit met je gezin bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel geweest? Deze leuke speeltuin in Brabant heeft veel verschillende attracties. De kinderen leven zich uit in de buitenspeeltuin. Hier vind je een klimberg, een achtbaan en nog veel meer. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Zoek je een leuke speeltuin in de omgeving van Brabant met diverse voorzieningen? En vind je het belangrijk dat jij en je gezin een veilige en onbezorgde dag beleven? Dan is het verstandig om naar Billy Park Hemelrijk te gaan. Hier is een bewaakte parkeerplaats voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!