Ik wil
Image default
Groothandel

Voorkom boze klanten, gebruik noppenfolie

Als bedrijf zijnde is het laatste wat je wilt boze klanten, klant is tenslotte koning toch? Noppenfolie is de oplossing om te voorkomen dat klanten boos worden dat hun geleverde product kapot of beschadigd is. Noppenfolie staat in de volksmond ook wel bekend onder de naam bubbeltjesplastic, dat plastic waar je plezier uit haalt door de bubbeltjes kapot te drukken. 

De kracht van noppenfolie

Als je ooit een pakketje hebt ontvangen wat beschadigd of nog erger zelfs kapot was weet je hoe frustrerend dat is, zo’n gevoel wil je natuurlijk niet creëren bij je klanten. Zorg er dus voor dat je gebruik maakt van noppenfolie bij het verzenden van je producten naar klanten toe. De folie heeft zijn naam te danken aan de kleine luchtbelletjes die op het folie zitten, deze worden ook wel noppen genoemd. Tijdens het verzendproces kunnen snel breekbare items gemakkelijk breken door alle schokken die ontstaan, de noppen beschermen deze items tegen alle schokken en stoten, dat komt doordat de noppen een dempend effect hebben. Door gebruik te maken van het folie voorkom je dat de producten beschadigd raken en je klanten tevreden blijven.

Klanttevredenheid met noppenfolie

Als ondernemer weet je hoe belangrijk klanttevredenheid is, als klanten tevreden zijn komen ze terug bij jou en praten ze er positief over bij hun kennissen, deze kennissen worden dan ook weer klanten en zo blijft het maar doorgaan. Een negatieve ervaring met je bedrijf zorgt daarentegen voor het verlies van klanten en het verlies van toekomstige klanten. Boze klanten kunnen slechte recensies achterlaten, je bedrijf slecht beoordelen, klachten indienen, een toekomstige klant kan dit zien en kiezen voor je concurrent. Het is daarom van essentieel belang om te voorkomen dat klanten in een frustrerende situatie terechtkomen en zorg ervoor dat je gebruik maakt van noppenfolie om de producten te beschermen.

 

Het is de hoogste tijd om te voorkomen dat je boze klanten krijgt, kies voor het gebruik van noppenfolie en je zult niet meer over ontevreden klanten na te denken. Het folie is niet duur en een hele eenvoudige oplossing om te gebruiken. Wikkel het om je producten heen of gebruik het als opvulmateriaal en je zult het resultaat zien van hoeveel tevreden klanten erbij zullen komen, het grootste voordeel van deze klanten is dat ze niet alleen zelf terugkeren maar door een positieve mond-op-mondreclame zullen er nog meer klanten bijkomen, ideaal!

https://vendrigpackaging.com/297-noppenfolie