Ik wil
Image default
Groothandel

Kies hier de PET-fles of pharma bottles naar uw keuze

U wilt natuurlijk online een PET-fles van hoge kwaliteit voor een lage prijs vinden. Gelukkig is dit bij PET Power geen enkel probleem. Zij maken namelijk al jarenlang verschillende soorten PET-verpakkingen. Via het handige online systeem kunt u een keuze maken uit één van de vele producten. U ontvangt uw PET-fles vervolgens binnen enkele dagen bij uw bedrijf. Maak ook gebruik van de uitstekende service.

Kies uit vele PET-flessen en pharma bottles

Als u een PET-fles van PET Power gaat kopen, dan heeft u een ruime keuze. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus u heeft een ruime keuze. Ze verkopen namelijk niet alleen PET-flessen en pharma bottles, maar ook vele andere soorten verpakkingen. Dit kunnen verschillende potjes zijn, maar ook knijpflessen en zelfs snoepverpakkingen. U kunt ze zelf ook helemaal aanpassen aan uw wensen.

Ontdek het efficiënte productieproces

Voor elk van de bovengenoemde producten is een aangepast productieproces nodig. Daarom heeft PET Power voor ieder product een andere productiemachine. Ze hebben ook een zeer geavanceerde machine in een cleanroom. Hier worden vooral de pharma bottles gemaakt. Deze en andere producten moeten aan de strengste veiligheidseisen voldoen. De productieruimte is zeer hygiënisch en de luchtdruk is er hoger dan daarbuiten. Werken in deze omstandigheden is natuurlijk niet eenvoudig, maar bij PET Power is dit geen probleem, dankzij de jarenlange ervaring.

Een duurzaam productieproces

PET Power produceert niet alleen PET-flessen of pharma bottles, maar werkt ook nog eens op een duurzame manier. Dit doen zij door duurzame middelen te gebruiken, en zo min mogelijk CO2 te gebruiken. Zo kunt u gebruikmaken van een veilig en verantwoord product van hoge kwaliteit. Want dergelijke verpakkingen moeten natuurlijk wel op een veilige manier gebruikt worden. Daarom worden de producten altijd gemaakt van een zeer slijtvast materiaal. Bestel uw verpakkingsmaterialen hier dus.