Ik wil
Image default
Groothandel

Houd uw producten vers met een display koelkast en gekoelde werkbank van deze expert

De vakkundige mensen van Koops Retail helpen uw bedrijf aan de mooiste en beste koeltechnische apparatuur. Zij denken met u mee over uw behoefte aan koelmeubelen. Door jarenlange ervaring weten zij de mooiste displays te ontwerpen en te plaatsen. Na het plaatsen onderhouden ze ook de koeltechniek, zoals een display koelkast of gekoelde werkbank. Zo geniet u van een complete service. Uw etenswaren of drankjes blijven goed koud en worden prachtig gepresenteerd. De producten die zij aanbieden voldoen aan de hoogste standaarden met betrekking tot hygiëne en veiligheid. De werkbanken zijn zelfs in hoogte verstelbaar zodat uw medewerkers geen last krijgen van hun rug. Het is allemaal van topkwaliteit, waardoor de producten van deze specialist te vinden zijn in verschillende winkels, supermarkten en restaurants.

De perfecte koeltechnische apparatuur voor uw bedrijf

Deze expert verkoopt verschillende soorten koeltechnische apparatuur. Een voorbeeld hiervan is de display koelkast. Deze houdt uw drankjes of etenswaren koel en presenteert tegelijkertijd uw assortiment op een aantrekkelijke manier. Deze koeling heeft namelijk glazen deuren, is gemaakt van roestvrij staal en bevat ledverlichting. De display koelkast is te bestellen met één deur of met twee deuren. Zo is het mogelijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Een ander voorbeeld is de gekoelde werkbank. Dit is een werkbank met gekoelde ruimtes erin, zodat u uw producten koel en hygiënisch kunt bewaren. Dit soort werkplekken met koeling zijn ideaal in de horeca.

Bestel de apparatuur van deze specialist

De experts van Koops Retail ontwerpen uw hele keuken of display, zodat deze op een slimme manier zijn ingericht. De producten zijn allemaal van Europese merken die koelapparatuur van de beste kwaliteit leveren. U bent bij deze specialist verzekerd van de beste producten en de beste service. Met behoefte aan advies kunt u contact opnemen. Daarnaast is het is ook mogelijk uw display koelkast of gekoelde werkbank online te bestellen.