Ik wil
Image default
Gezondheid

Welke libido pil werkt voor mannen – Libido verhogen man

Welke libido pil werkt voor mannen – Libido verhogen man

Voor mannen is het libido nog belangrijker dan menig vrouw denkt. Een hoog libido is toch wat een man maakt! Heeft een man langer een lager libido dan komen er problemen. Zoals het niet functioneren van een stevige erectie.

Het ontstaan van spanningen en relatie problemen. Maar bedenk je ook goed dat Single mannen met een lager libido bijna niet meer aan de vrouw komen. Bedenk je maar hoeveel trauma hier allemaal bij komt kijken.

{externalimage}}

Gelukkig kun je nu 2014/2015 heel goed jezelf  behandelen. zo kun je je testosteron en libido verhogen. Dit kan doormiddel van capsules welke jou libido gewoon een dikke boost geven. Zodra er na enkele weken gewenning van je lichaam optreed en je ook daadwerkelijk er wat mee doet.
dan ben je binnen enkele weken weer dat beest in bed, waar je vrouw mogelijk 25 jaar geleden enorm van hield!

Verras je vrouw en werk aan je libido! Libido verhogen is voor jong en oud! Alle mannen kunnen het wel gebruiken.

Vanochtend ben ik bij de dokter geweest omdat ik met een persoonlijk probleem zit. Ik heb soms moeite met een erectie krijgen. De dokter vroeg van alles aan me, of ik sportte? of ik gezond at? wat me dagelijkse bezigheden zijn? Ik begon mijn levensstijl te vertellen en hij kwam tot de conclusie dat ik veel te veel werk. Als ik 10 uurtjes heb gewerkt en ik kom thuis ga ik in mijn kantoortje thuis verder werken. Ik eet tussendoor eventjes wat en klets met mijn vrouw en kinderen. Eigenlijk heb ik enorm veel stress. Ik heb veel verantwoordelijkheden op mijn werk, eigenlijk teveel. Nu ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dus mijn liefdesleven op dit moment laag ligt door mijn stress. De dokter vertelde dat stress veroorzaakt een toename van insuline en dus een afname van testosteron. Ik zit te denken om mijn werk op een iets lager pitje te gaan zetten. Ik wil namelijk niet mijn seksleven op een laag libido laten komen door stress van mij werk. Heeft iemand nog tips voor mij?

Voor meer informatie : http://erectiestoornisoplossen.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoger libido door Testosteronpillen

Zwangerschap brengt een zee aan veranderingen

Wat doe je tijdens fysiotherapie?