Ik wil
Image default
Gezondheid

Ongewenste zwangerschap afbreken

Bent u zwanger geraakt zonder dat dit de bedoeling was en denkt u erover om de zwangerschap af te breken? Dan kunt u waarschijnlijk wel wat steun en advies gebruiken. U wilt voldoende informatie hebben om de juiste beslissing te kunnen maken, en u wilt weten waar u aan toe bent. Daarom kunt u altijd terecht bij abortuskliniek Bloemenhove. In onze kliniek doen we meer dan alleen het plegen van abortussen. Wij staan ook voor u klaar in deze moeilijke periode om u te steunen, op uw gemak te stellen en al uw vragen te beantwoorden. 

Bloemenhove kliniek

Bij onze abortus kliniek kunt u terecht met een verwijzing van uw huisarts, maar ook als u niet langs uw huisarts wilt, kunt u bij ons terecht. In onze kliniek werken alleen maar vrouwen en zij zijn er om u door het hele proces heen te helpen. Er zijn verschillende abortus behandelingen mogelijk. Dit is afhankelijk van het stadium van uw zwangerschap. In ieder geval zorgen we ervoor dat u binnen een dag weer naar huis kunt. Na de behandeling maken we een vervolgafspraak met u voor nacontrole. Ook helpen we u graag met het vinden van een geschikt anticonceptiemiddel, om ongewenste zwangerschap in de toekomst te voorkomen.

Informatie en contact

Op de website van Bloemenhove kliniek kunt u veel informatie vinden over de verschillende manieren van abortus die er zijn. Ook kunt u lezen hoe uw dag eruit ziet als u bij ons in de kliniek komt. Er wordt een antwoord gegeven op veel gestelde vragen en u kunt lezen over ervaringen van vrouwen die u zijn voorgegaan. Dit kan erg prettig zijn om u gerust te stellen. Als u ongewenst zwanger bent en een afspraak met ons wilt maken, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij stellen u dan een datum voor waarop u langs kunt komen.

 

Voor meer informatie : http://www.bloemenhove.nl/nl/home