Ik wil
Image default
Gezondheid

Onenigheid over copulatie

Ongeveer 40% van de stellen in Nederland heeft wel eens last gehad van langdradige ruzies in de slaapkamer. Als we kijken naar deze 40% zien we dat er verschillende redenen zijn voor deze onenigheid. We zetten deze graag voor u op een rijtje en geven hierbij een advies.

  • Partner is moe. “Ik ben een beetje moe vandaag” “Ah, schat, niet vandaag ik heb zo hard gewerkt”, “Zullen we het anders volgende week doen? Ik heb zulke drukke dagen nu.” Deze ‘smoesjes’ klinken u misschien wel bekent in de oren. Vervolgens is de ander verbaasd en misschien zelfs gekwetst waardoor er een vreselijke ruzie ontstaat die soms veel verder gaat dan nodig. Advies: mocht u geen tijd of energie  meer hebben voor uw slaapkameravonturen, zorg dan dat je dit in uw schema verwerkt. Zo kunnen u en uw partner zich erop verheugen en dat werkt!
  •  Niet spannend genoeg meer. Als je al een aantal jaar samen bent, en soms is dit zelfs al na een paar maanden, kan het zo zijn dat de spanning er af is. Dat is natuurlijk heel erg jammer en wat je dan moet doen is gewoon er voor zorgen dat de spanning weer terug komt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verrassing. U kunt bijvoorbeeld uw partner verrassen met nieuwe lingerie, een nieuw standje, of een nieuwe plek. Dit geeft een nieuwe spanning aan uw slaapkameravonturen, of beter gezegd misschien wel keukenavonturen!
  • Impotentie. Als mannen ouder worden werkt nou eenmaal niet meer alles evengoed als vroeger. Dat is heel normaal. Het is alleen wel heel erg vervelend als je lichaam niet meer kan doen wat je hersenen wel willen. Ook hier is een oplossing voor. U kunt namelijk bij uw dokter langsgaan voor een medicament of u kunt zelf kijken op website’s over mannenkwaaltjes waarop u uw desgewenste medicijnen kunt bestellen.

Wees dus niet pessimistisch als het gaat om dit soort problemen. Problemen zijn er immers om opgelost te worden. Misschien kost het wat moeite of tijd, maar een oplossing is er zeker!

Voor meer informatie : http://www.bloggen.be/mannenkwalen