Ik wil
Image default
Gezondheid

Alles wat je wilt weten over het bleken van donkere oksels

Alles wat je wilt weten over het bleken van donkere oksels

Je bent niet de enige die last heeft van donkere oksels. Er zijn veel mannen maar vooral vrouwen die last hebben van dit probleem. Donkere oksels kunnen je leven belemmeren. Dit omdat je bijvoorbeeld je armen niet meer omhoog durft te doen in het openbaar.

Hoe ontstaan donkere oksels?

Donkere oksels kunnen ontstaan door het scheren van je oksels. Doordat je met een scherp scheermesje over de huid gaat kan de huid geïrriteerd raken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je huid meer pigment gaat aanmaken. Je kan dit voorkomen door je oksels niet meer te scheren. Donkere oksels kunnen ook ontstaan doordat er veel dode huidcellen bij elkaar liggen. Ze hopen als het ware op waardoor er een donkere verkleuring ontstaat. Je kan je oksels het beste één keer in de twee weken scrubben en daarna insmeren met een rijke bodycrème.

Oplossingen voor donkere oksels

Als de bovenstaande oplossingen niet genoeg werken kan je gebruik maken van een blekende crème. Deze crème is over het hele lichaam te gebruiken en kan gebruikt worden tot het gewenste resultaat is bereikt.

Skinlight crème tegen donkere oksels

Dit is de blekende crème die gebruikt kan worden bij donkere pigmentatie. De pigmentatie wordt door deze crème gebleekt waardoor deze steeds minder zichtbaar zal worden. Het product wordt veel gebruikt door donkere en getinte mensen. Omdat de crème 100% natuurlijk is, geen parfum bevat en PH neutraal is is de crème zelfs op de gevoelige huid van de oksels te gebruiken.

Voor meer informatie :