Ik wil
Image default
Gezondheid

Alle Gezondheidsvoordelen Moerbeie

Alle Gezondheidsvoordelen Moerbeien

Dus je wilt meer weten over moerbeien? Moerbeien vallen onder de superfoods. Dit komt omdat ze enorm veel goede stoffen zoals vitamen, mineralen, eiwitten en anti-oxidanten bevatten. Wij zullen u onderstaand verder van informatie voorzien zodat je alles over deze bes te weten zult komen. Ook hebben wij helemaal onderaan enkele nuttige linkvermeldingen geplaatst. Veel lees plezier.

Gezonden stoffen:
Moerbeien bevatten een rijke hoeveelheid aan vitaminen denk aan A, B6 maar ook vitamine C, E en K. Ook zitten er mooie doseringen Mineralen in zoals Kalium, magnesium, Calcium, Fosfor, Zink, koper en selenium. Uit onderzoek is gebleken dat deze bes bijdraagt aan een goed gezichtsvermogen en een normale bloeddruk. Dit zorgt er wederom voor dat de kans op hart en vaatziekten een stuk lager wordt. Ook heeft deze bes voordelen met betrekking tot de hersenfuncties en het geheugen.

Hoe smaakt de moerbes:
Moerbeien zijn er apart uit, qua smaak lijkt het wel wat op een rozijn maar toch wat fruitiger. De zoete honigachtige smaak maakt een mooie combinatie met het gedroogde velletje maar toch zijn ze heel lekker te eten. Deze bes is zowel door kinderen als volwassenen een populair tussendoortje. Echter moet je ze wel met mate eten.

Waar kan je moerbeien kopen?
Je kunt ze in biologische winkels kopen maar je kunt ze ook eenvoudig online bestellen via Moerbeien Kopen. Je ontvangt je bestelling de volgende dag gewoon aan huis.

Voor meer informatie : http://www.moerbeien.com