Ik wil
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking recepten

Ben jij fanatiek bezig met outdoor cooking? Of wellicht ben je juist net gestart? De koks van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt, de specialist op het gebied van buitenkoken, hebben een grote hoeveelheid ervaring met koken op traditionele en primitieve wijzen. Zij delen diverse lekkere en leuke recepten om zelf thuis uit te proberen. Zo heb jij een mooi nieuw gerecht om te leren, of een ideaal startpunt om te beginnen met buitenkoken.

Recepten en workshops

De recepten van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt maken gebruik van verschillende outdoor cooking-methoden. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk zelf zalm koudroken met een Cold Smoke Generator. Daarnaast zijn er verschillende Middeleeuwse recepten, zo kun je heerlijke historische gerechten maken. Bekijk bijvoorbeeld de recepten voor een Laatmiddeleeuwse kweekperentaart of bak een brood op traditionele wijze. Dit kan op een leuke manier met een gietijzeren Dutch Oven-pan. Alle benodigdheden om aan de slag te gaan, worden benoemd in de recepten en zijn daarnaast ook verkrijgbaar bij de outdoor cooking-specialist. Bijvoorbeeld tuinhaarden waarmee je direct kunt grillen of stoven met een Dutch Oven. Neem een kijkje en ga zelf ook aan de slag! Ben je relatief nieuw tot buitenkoken en wil je hier meer over leren? De koks van de outdoor cooking-specialist geven ook diverse workshops op het gebied van buitenkoken. Zo leer je verschillende technieken en basisprincipes, daarnaast is het ook een superleuke dagactiviteit om te spenderen met vrienden of familie. Bekijk bijvoorbeeld de workshop oerkoken waar je leert om te koken op open vuur zoals dit vroeger gedaan werd. Ook is er een workshop gezond barbecueën, waar je de geheimen tot lekker gerechten van de barbecue leert.

Ontdek jouw favoriete recept

Wat zijn jouw weekendplannen? Plan een leuke outdoor cooking-dag met een van de workshops van OUTDOOR OUTFITTER of probeer een van de recepten. Of probeer een eigen recept! Geniet van jouw kookresultaten.