Ik wil
Image default
Eten en drinken

Knus restaurant met hotel in het sfeervolle Uden

Ben je op zoek naar een locatie waar je samen met een partner, vriendin of vriend een gezellig weekendje weg kunt? Ga dan eens naar Uden! Deze sfeervolle stad heeft je veel te bieden. Je kunt hier heerlijk shoppen, de natuur in, lekker eten en wat cultuur snuiven. Zo kun je bijvoorbeeld naar een museum, het theater of de bioscoop. Na een drukke dag wil je heerlijk tot rust kunnen komen in een comfortabel hotelbed. Dit kan uiteraard bij restaurant met hotel Jambon. Je kunt hier niet alleen verblijven in het hotel, maar ook genieten van een heerlijke maaltijd bereid met de lekkerste ingrediënten in het sfeervolle restaurant. 

Een uitstekende locatie voor zaalverhuur

Ben je op zoek naar een plek waar je een receptie kunt houden? Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een zaal waar je al je vrienden en familie kunt uitnodigen? Of zoek je een sfeervolle ruimte waar je het jaarlijkse personeelsfeest kunt houden? Zoek dan niet langer. Bij zaalverhuur Jambon in Uden vind je een ruim aanbod aan zalen en arrangementen. Komen je gasten van ver? Dan is er een mogelijkheid om je gasten te laten logeren in het Jambon hotel.

Huur een sfeervolle zaal voor jouw feest

Voor een geslaagd feestje, zoals een personeelsfeest, jubileum of een verjaardag is het belangrijk om een sfeervolle zaal tot je beschikking te hebben en waar je je al je gasten in kwijt kunt. Bij Jambon in Uden vind je een groot aanbod van diverse zalen die geschikt zijn voor gezelschappen van uiteenlopende groottes, dus er is altijd wel een geschikte locatie voor zaalverhuur. Bespreek je persoonlijke wensen met het team van Jambon en laat je informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden van deze locatie voor zaalverhuur in Uden. 

Dineren in een gezellig restaurant in Uden

Ben je op zoek naar een hotel met restaurant waar je heerlijk kunt gaan eten met je partner, date, vrienden, familie of collega’s? Reserveer dan een tafel bij het gezellige restaurant met hotel Jambon in Uden. Dit sfeervolle restaurant biedt je een uitgebreide menukaart aan met gerechten die geïnspireerd zijn door de traditionele Italiaanse en Franse keuken. Geniet van unieke smaakcombinaties, heerlijke voorgerechten en traditionele desserts. En dat voor een vriendelijke prijs! Maak je weekendje weg helemaal compleet met een overnachting in het hotel.