Ik wil
Image default
Eten en drinken

Geniet heel de dag door bij een restaurant in Oss

Je gaat een weekend weg met vrienden naar Oss en bent op zoek naar een heerlijk restaurant om te dineren. Bij Brasserie La Colline is er altijd plek voor jou en al je vrienden. In dit restaurant in het hart van Oss kun je ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht. Denk bijvoorbeeld heerlijk ontbijt, een smaakvolle lunch als onderbreking van het shoppen of een uitgebreid diner. Je kunt dus wel stellen dat dit restaurant in Oss een dynamische bar, warme huiskamer en volwaardig restaurant in één is. Ga genieten in het bruisende centrum van Oss, zowel door de weeks als in het weekend.

Dit restaurant in Oss heeft iedere maand een ander menu

Voor een heerlijke avond genieten ga je naar het prachtige restaurant van La Colline. Hier geniet iedere maand van een ander nieuw maanmenu met speciale gerechten uit het seizoen. Dit restaurant in Oss bereid ieder gerecht met verse seizoensproducten en liefde voor het vak. En dat proef je. Staat er binnenkort een diner met vrienden, familie of collega’s op de planning. Ga dan heerlijk genieten van een driegangenmenu bij La Colline. Naast het maandmenu is de brasserie voorzien van een uitgebreide kaart voor zowel ontbijt, lunch, diner en borrel. Jij geniet hier dus zeven dagen per week, ieder moment van de dag van heerlijke kwaliteit.

Elke dag voordeel bij dit restaurant in Oss

Als je uit eten gaat in de prachtige stad Oss, dan kan dat heel voordelig zijn. La Colline is een restaurant in Oss wat dagelijks veel voordeel voor je heeft. Ga jij bijvoorbeeld graag met je vrienden naar de film, maar willen jullie van tevoren ook nog een hapje eten? Dan is de ‘Cinema & Diner’ actie perfect voor jullie. Je geniet bij La Colline van een heerlijk menu alvorens jullie naar de film gaan. Je betaalt hierbij dus een lager bedrag voor zowel het maandmenu als het filmkaartje. Ga je liever naar het theater? Dan is het ‘Lievekamp Theatermenu’ wellicht een optie. Geniet van dit heerlijke arrangement én van een prachtige voorstelling.

Gerelateerde artikelen

Catering wordt perfect verzorgd in Hengelo

De leukste cadeaus voor een man die al alles heeft

Laat je gasten genieten van lekker eten!