Ik wil
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Zoetermeer bij Happie Delivery

 

Organiseer je binnenkort een feest, bedrijfsborrel, of een andere gelegenheid waarbij je catering nodig hebt in Zoetermeer? Dan ben je bij Happie Delivery aan het juiste adres! Happie Delivery is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van catering op locatie. Of het nu gaat om een klein gezelschap of een grote groep mensen, Happie Delivery kan het allemaal aan.

Assortiment

Bij Happie Delivery kun je terecht voor diverse soorten catering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compleet verzorgde lunch, een uitgebreid buffet, of een gezellige borrel met hapjes. Het assortiment is zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Daarnaast kun je bij Happie Delivery ook terecht voor vegetarische, halal en glutenvrije catering.

Werkwijze

Het bestellen van catering bij Happie Delivery is erg eenvoudig. Je kunt het assortiment bekijken op de website en vervolgens online een offerte aanvragen. Ook kun je telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Happie Delivery zorgt vervolgens voor de rest. De catering wordt op de afgesproken tijd en plaats bezorgd en opgebouwd. Na afloop wordt alles weer opgehaald, zodat je zelf niets hoeft te doen.

Service

Bij Happie Delivery staat service hoog in het vaandel. Het team van Happie Delivery zorgt er dan ook voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo wordt er rekening gehouden met speciale wensen en is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de cateringmanager. Daarnaast wordt er altijd gezorgd voor voldoende servies, bestek en glaswerk, zodat je zelf niets hoeft aan te schaffen.

Locaties

Happie Delivery verzorgt catering op locatie in Zoetermeer en omgeving. Of je nu een feest geeft in het centrum van Zoetermeer, of op een locatie buiten de stad, Happie Delivery komt graag naar je toe. Ook is het mogelijk om de catering te laten verzorgen op een van de locaties waar Happie Delivery mee samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige feestlocatie in de natuur, of een sfeervol restaurant in het centrum van Zoetermeer.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een professionele cateraar in Zoetermeer en omgeving, dan is Happie Delivery een uitstekende keuze. Met een uitgebreid assortiment, goede service en een professionele werkwijze, zorgt Happie Delivery ervoor dat jouw feest of evenement een succes wordt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.happiedelivery.nl/catering-zoetermeer/

 

https://www.happiedelivery.nl/catering-zoetermeer/