Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Implementeer strategisch leveranciersmanagement en profiteer van meer overzicht

Het heeft vaak grote gevolgen voor een onderneming wanneer een leverancier niet aan de verwachtingen voldoet. Het leverancierscontract moet bijvoorbeeld helder zijn en er moet zorgvuldig een voortraject worden gevolgd. Ook een periodieke monitoring is van groot belang om overzicht te houden over de processen binnen een onderneming. Strategisch leveranciersmanagement is een goede methode om dit overzicht te creëren. Wilt u weten hoe u dit in uw bedrijf en werkprocessen implementeert? Kies dan voor de expertise in strategisch leveranciersmanagement van HCDR. Dit bedrijf uit Oosteind ondersteunt veel verschillende bedrijven in onder meer IT-contractmanagement en leveranciersmanagement en heeft hier een lange ervaring in opgebouwd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Efficiënter werken dankzij een gerichte aanpak

Bij strategisch leveranciersmanagement hoort uiteraard een gerichte aanpak. Hier kunt u dan ook op rekenen wanneer u in zee gaat met de specialisten van HCDR. Zo behoudt u dankzij een deskundige en betrouwbare partner het overzicht en gaat u aanzienlijk efficiënter te werk. Strategisch leveranciersmanagement, dat verplicht is in het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510, is erop gericht om alles uit uw afgesloten overeenkomsten te halen en zo meer op de corebusiness van uw bedrijf te richten. Door een helderder overzicht over bijvoorbeeld contracten en rapportages, verhoogt de efficiëntie binnen uw werkprocessen. Verbeterafspraken en periodieke overleggen zijn noodzakelijk om het leveranciersmanagement naar een hoger niveau te brengen. Daarin bespreekt u onder meer lopende operationele zaken, maar ook relevante strategische ontwikkelingen. De specialisten van HCDR ondersteunen u hierin op professionele wijze.

Volledige of gedeeltelijke uitbesteding van leveranciersmanagement

Informeer direct naar de mogelijkheden die HCDR u biedt en ontdek wat u kunt bereiken met een partner in strategisch leveranciersmanagement. U kunt hen inschakelen voor de uitbesteding van het volledige leveranciersmanagement of van specifieke onderdelen hiervan. Zo behoudt u zelf altijd de controle over de processen. Wanneer u contact opneemt en kiest voor volledige uitbesteding, maken de specialisten van HCDR voor een vaste prijs een dossier met duidelijke afspraken en voeren ze periodiek de leveranciersgesprekken.

https://hcdr.nl/

Gerelateerde artikelen

De meest innovatieve IT-diensten op een rijtje

Eenvoudig vergaderen op afstand met videoconferencing

Wat is een audiotour of audiogids?