Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Het aanschaffen van een printer.

Elke bedrijf heeft een printer nodig en deze zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. Je kan tegenwoordig zelfs 3D printen waarmee je werkelijk alle vormen mee kan afdrukken mits je in het bezit bent van een goede digitale bouwtekening. Het maken van deze bouwtekeningen is niet gemakkelijk. Het is wel nodig dat je goed overweg kunt met programma’s die die je nodig hebt voor een digitale bouwtekening te maken. Wanneer men met een 3D printer print , maak je  gebruik van hetzelfde  poeder dat ze ook gebruiken bij een inkjet printer, alleen printen ze hier niet op papier maar printen ze de lagen op elkaar en krijg je zo de vorm die je in je bouwtekeningen hebt aangemaakt.

de meest gebruikte printers zijn nog altijd de continuous inkjet printers  en laser printers. Dus waarschijnlijk ben jij opzoek naar één van deze twee soorten printers.  De prijs van een continuous inkjet printer valt redelijk goed mee en bied ook nog altijd  veel kwaliteit aan. Deze word het meeste gekozen door bedrijven als je af en toe ook nog plaatjes afdrukt.  Aan de prijs van inktpatronen verdienen de producenten van inkjet printers veel, omdat ze hier een hoge prijs hanteren.

Laser printers worden vooral gebruikt door bedrijven  die lange teksten moeten afdrukken en minder gebruik maken van plaatjes.  Deze printer maakt geen gebruik van spuitmondjes waardoor het makkelijker is om ze te onderhouden.  Door de  elektrische spanningen bij een laser printer trekt hij wel veel stofdeeltjes aan waardoor dit  invloed kan hebben op de kwaliteit van  geprinte documenten.

Wanneer je bedrijf een printer wilt aanschaffen kan je best naar de site van KBA-metronic.com/nl/ gaan. KBA metronic is een dochterbedrijf van het Duitse bedrijf Koenig & Bauer Group, zij zijn de 2de grootse pers fabrikant in de wereld. KBA metronic is een bedrijf dat alle soorten printers aanbied. KBA metronic bied printers aan zoals een folio printer, een DOD printer, een thermo transfer printer, een hotfoil printer en codeerlasers. Dus je zal hier zeker en vast de printer terugvinden die aan jou behoefte voldoet

Voor meer informatie : http://www.kba-metronic.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig vergaderen op afstand met videoconferencing

Implementeer strategisch leveranciersmanagement en profiteer van meer overzicht

Wind-up statieven van hoogwaardige kwaliteit bestelt u hier