Ik wil
Image default
Electronica en Computers

De meest innovatieve IT-diensten op een rijtje

Om op een effectieve en veilige manier gebruik te blijven maken van IT, is het goed hier blijvend aandacht aan te besteden. Doordat innovatieve toepassingen, op het gebied van de IT, zich razendsnel ontwikkelen, komt er een steeds groter en doeltreffender aanbod van diensten op de markt. 

Wat zijn de meest innovatieve (en interessante) IT-diensten?

Consultancy en advies
Bij consultancy en advies ligt de focus voornamelijk, op de inrichting van de digitale werkplek en het realiseren van efficiency en ontzorging. U kunt bij deze dienst ook advies verwachten op het gebied van lease of kopen. Daarnaast zult u gedegen advies ontvangen en kunt u een kostenbesparing realiseren.

Configuratie en techniek
De inbouw en configuratie, van extra geheugen of grafische kaart, kunt u uitstekend uit handen geven. Het aanbrengen van een label met een (unieke) barcode, die het mogelijk maakt uw apparaten te traceren en te identificeren, is eveneens een IT-dienst die zich veelvuldig heeft bewezen. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het testen van apparatuur en het afleveren van goedwerkende apparatuur een vereiste.

Installatie en logistiek
Het verpakken en verhuizen van uw eigendommen, of het opslaan van uw apparatuur kan eenvoudig voor u uit handen worden genomen. Bent u eenmaal verhuisd, dan kan de werkplek ook weer voor u worden ingericht.

Support en onderhoud
Om goed te kunnen werken, dient al uw apparatuur naar behoren te werken.
Ondersteuning, die u snel weer optimaal laat werken, als er sprake is van een storing, biedt dan de nodige uitkomst.

Detachering van IT-specialisten
Voor een goede doorloop van projecten is het van belang, de juiste mensen ter beschikking te hebben. Is er bij u sprake van onverwachtse drukte of uitval, dan kan de inzet van een gecertificeerde IT-specialist, u hierbij helpen. Snel inzetbaar en in het bezit van de juiste kennis, zal deze specialist snel van grote waarde blijken.

Dataverwijdering
Zo snel als de IT-diensten zich ontwikkelen, zo snel ontwikkelt zich ook de noodzaak om data op een gedegen manier te verwijderen. Als u afstand doet van verouderde IT-apparatuur, is het van belang, dat u alle data laat verwijderen. Na afloop krijgt u een certificaat van de dataverwijdering en een uitgebreide rapportage.

Datadragers
Hoe handig ze ook zijn, datadragers brengen een risico met zich mee. Vooral de kleinere datadragers, zoals de USB-sticks worden nog weleens onbeheerd achtergelaten. Als deze vertrouwelijke informatie bevatten, is dit een uiterst onwenselijke situatie.
Voorkom dat uw betrouwbare informatie in verkeerde handen valt en laat uw harde schijf en andere datadragers, vakkundig vernietigen. Alleen op die manier weet u 100% zeker, dat uw informatie op een veilige, doeltreffende wijze wordt vernietigd.
Deze vernietiging vindt op een milieubewuste manier plaats. Vaak wordt ten onrechte gedacht, dat verwijderen van informatie effectief is. Zolang de datadrager niet echt vernietigd is, kan de informatie echter terug worden gehaald. Voorkom dit, door gebruik te maken van innovatieve IT-diensten. Het zal uw bedrijf een stuk doeltreffender en veiliger laten functioneren.

Interesse in één van deze diensten?

Heeft een van bovenstaande diensten uw interesse gewekt? Dan kan het een idee zijn om contact op te nemen met een professioneel IT-bedrijf. Ze vertellen u graag meer over waar u rekening mee moet houden, de voordelen, de kosten etc. Natuurlijk zijn er, op basis van uw wensen, ook diverse oplossingen op maat mogelijk.