Is uw kadaverkoeling kapot? Laat hem dan zo snel mogelijk repareren door een betrouwbaar bedrijf!

Een kadeverkoeling die kapot gaat kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf aangezien u deze gebruikt om kadavers vers te houden. Gelukkig is er dan een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4u wat u kan helpen met het onderhoud en service aan uw kadaverkoeling. Deze units zijn op veel specifieke plekken te vinden binnen de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan onder andere de pluimveesector, varkenssector, maar ook bij gemeentewerven en dierenartsen. KMB4U monteert de kadaverkoeling en plaatst deze dan ook op een deskundige wijze. Ook wanneer er iets mis blijkt te zijn aan de units, kunt u deze specialist inschakelen. Zij bekijken dan wat er aan de hand is en lossen het probleem op.

Een kadaverkoeling of een bewaarplaats voor eieren koopt u bij de specialist

Wist u dat u niet alleen een betrouwbare kadaverkoeling van KMB4u kunt kopen? Ook voor een bewaarplaats voor eieren kunt u bij deze specialist aankloppen. Dan is een kadaverkoeling én een bewaarplaats voor eieren een zeer goede optie voor u en uw organisatie. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Ondergrondse kadaverkoeling bij de specialist

Binnen een agrarisch bedrijf heeft bijna iedere vierkante meter een bepaalde functie, ook als dat op het eerste gezicht niet zo lijkt. Door uw kadaverkoeling ondergronds in te laten bouwen kunt u hier dan ook maximaal gebruik van maken. Maar waar vindt u die nu precies? KMB4U heeft al jaren ervaring op dit specifieke vakgebied. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten kadaverkoelingen, zo ook ondergrondse. Een ondergrondse koeling maakt grotendeels gebruik van natuurlijke grondkoeling. Daardoor is dit model dan ook milieuvriendelijk en kostenbesparend. Eigenlijk ook zeer logisch, want deze kadaverkoeling die te koop staan gebruiken veel minder energie. Naast het sparen van het milieu heeft dit ook een bijkomstig positief effect. U bespaart er namelijk ook veel mee in de kosten. Daardoor is een ondergrondse koeling een zeer goede optie wanneer u kiest voor een specifieke kadaverkoeling.

Voor meer informatie :