Ik wil
Image default
Dieren

Een specialist die dressuurpaarden te koop aanbiedt

Stal Van den Berg is al jarenlang dé specialist op het gebied van dressuurpaarden. Dit bedrijf beleert en verhandelt ze. Hier vindt u diverse dressuurpaarden die te koop worden aangeboden en meerdere prijzen hebben gewonnen. Zo behaalde eigenaar Roel Van den Berg in 2004 de reservetitel in klasse Z. Bij deze expert zijn er verschillende raspaarden verkrijgbaar. Deze rassen worden gekruist om zo de beste dressuurpaarden te fokken. Kiest u ook voor een specialist met jarenlange ervaring in verschillende stallen en maneges? Bij de aankoop van een dressuurpaard moet u natuurlijk op veel dingen letten, zoals de hoogte, de leeftijd, training en prestaties. Daarom krijgt u bij Stal Van den Berg het beste advies. 

Goede dressuurpaarden te koop? U komt erachter met een paarden bemiddelaar

Wilt u een dressuurpaard kopen? Dan is het vaak lastig om te bepalen of ze van goede kwaliteit zijn. U wilt natuurlijk dat ze gezond zijn en dat ze in het verleden prijzen hebben gewonnen. Natuurlijk vertrouwt u erop dat de huidige eigenaar u alles kan vertellen over het dressuurpaard dat u op het oog heeft, maar hoe betrouwbaar is de informatie die hij u vertelt? U weet het eigenlijk nooit zeker. Daarom kan het handig zijn een paardenbemiddelaar in te schakelen die u kan helpen goede dressuurpaarden te vinden die te koop zijn. Stal Van den Berg heeft ruime ervaring als paardenbemiddelaar, zodat zij precies weten hoe het gesteld is met het paard dat u wilt kopen en of de eigenaar betrouwbaar is. 

Veel meer dan alleen dressuurpaarden te koop

Stal Van den Berg biedt dressuurpaarden en springpaarden te koop aan. Wist u dat beide een succes zijn gebleken tijdens dressuurwedstrijden? Verder kunt u bij deze expert terecht wanneer u al in het bezit bent van een paard, maar hier alleen een veilige en comfortabele pensionstal voor zoekt. De experts van Stal Van den Berg bieden uw paard deze veilige plek. Bent u nog niet zo ervaren? Ga dan paardrijlessen volgen bij de specialist. Heeft u een paard op leeftijd dat mag gaan genieten van een rustige oude dag? De paardenliefhebbers van Van den Berg zorgen ervoor dat uw paard niets tekortkomt. 

Gerelateerde artikelen

Zoekt u een begripvolle dierenarts in Arnhem?

Houtworm bestrijden op professionele wijze