De geschikte voeding voor actieve honden is Hubertus Gold Jacht Performance

Dat jachthonden en sporthonden actievere honden zijn dan huishonden wist u waarschijnlijk wel. Maar wist u ook dat deze honden tot 3 keer meer energie gebruiken? Hiervoor moeten zij natuurlijk wel de juiste voeding krijgen. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft uw hond een aantal prachtige puppy’s gekregen of heeft u zelf een puppy gekocht? Voor deze jonge honden is de juiste voeding van groot belang om fit en gezond te blijven. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

Uiteraard wilt u uw trouwe hond zo goed mogelijk verzorgen. De leeftijd van de hond maakt hiervoor niets uit, u wilt altijd dat uw viervoeter niets tekortkomt. Dat doet u door te kiezen voor producten van de beste kwaliteit. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!