Ik wil
Image default
Dienstverlening

Uw vloerverwarming laten infrezen voor warme voeten

Als u een nieuwe vloer gaat aanleggen of laat leggen, dan is het een goed idee om te denken aan het laten infrezen van voerverwarming. Dankzij vloerverwarming heeft u namelijk warme voeten in de koude herfst- en wintermaanden. De warmte wordt dankzij de vloerverwarming goed door het hele huis verdeeld. Zo heeft u geen lelijke radiators in huis waar allemaal stof in gaat zitten, want de verwarming is netjes weggewerkt in uw vloer. Geen wonder dat steeds meer mensen voor deze handige vloerverwarming kiezen! Multi Vloeren Brabant is hiervoor uw specialist die voor u de vloerverwarming kan infrezen. Dit wordt op een geheel professionele wijze gedaan. U kunt dit dus met een gerust hart aan hen overlaten.

Voorkomt krimpscheuren dankzij een cementdekvloer met wapening

Deze specialist uit Boeken kan meer voor u betekent dan vloerverwarming infrezen, want ze kunnen bijvoorbeeld ook een cementdekvloer met wapening aanleggen. Ideaal als u in een werkplaats of bedrijfsruimte werkt waarbij de vloer tegen zware belasting moet kunnen. Een cementdekvloer met wapening heeft minder risico’s op krimpscheuren. Een wapening kan in andere gevallen ook nodig zijn om deze vloer te verstevigen. Dit is het geval wanneer de vloer vrij dun is en u er geen tegenvloer of ander type vloer overheen laat leggen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Als u Multi Vloeren Brabant inschakelt voor het infrezen van vloerverwarming of voor de aanleg van een cementdekvloer, kunt u altijd rekenen op professionaliteit en een uitstekend eindresultaat. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de website en ontdek wat het kost om een nieuwe vloer aan te leggen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met de vriendelijke medewerkers opnemen. Zij staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.