Ik wil
Image default
Dienstverlening

Megablokken voor iedere toepassing

Megablokken zijn de perfecte oplossing voor verschillende toepassingen. Ze worden regelmatig ingezet in de bouw, industrie en landbouw, maar worden ook voor particuliere toepassingen gebruikt. Je kunt ze gebruiken voor de bouw van opslagloodsen, keerwanden, afscheidingen, geluidsschermen en veel meer. Ze zijn duurzaam, stevig en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Deze blokken zijn eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage en opslag zijn makkelijk. Daarom kun je ze tijdelijk of permanent gebruiken, afhankelijk van de toepassing. CBMegablokken uit Oosterhout produceert deze megablokken op duurzame wijze. Ze hebben logistiek in eigen beheer, waardoor ze snel en efficiënt kunnen leveren. Ze gebruiken alleen maar materiaal van de beste kwaliteit.

Megablokken van gerecycled materiaal

CBMegablokken produceert megablokken van 100% gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Zo dragen ze hun steentje bij aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Ze bieden de blokken in verschillende maten. Je vindt er hele blokken van 160 centimeter breed en halve blokken van 80 centimeter breed. Ze zijn ook verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden noppen: één, twee, vier, zes of acht. Welke megablokken je het best kunt gebruiken, is afhankelijk van jouw toepassing. Heb je andere blokken nodig, dan die ze standaard produceren? Dat is geen probleem voor dit bedrijf uit Oosterhout. Ze bieden namelijk ook maatwerkoplossingen.

Geschikt voor grote constructies

Doordat de megablokken groot en zwaar zijn, zijn ze vooral geschikt voor grotere constructies, waarbij je een zware belasting kunt verwachten. De producten die je op hun website vindt, zijn direct leverbaar. Heb je andere eisen dan die ze beschikbaar hebben? Dan kan de levering natuurlijk wat langer duren. Weet je niet goed welke blokken je het best kunt kopen? Neem dan gerust contact op met hun specialisten. Zij helpen je graag om de juiste oplossing te vinden voor jouw toepassing. Bel of e-mail ze met je vragen. Je vindt de contactgegevens op hun website.

https://cbmegablokken.com/